Arama sonuçları: *

1. J

Şu anda ne okuyorsunuz?

The 100 İsyan okuyorum şuan. Serinin 4. Kitabı ve okurken hem eğlendiren hem güldüren hem ağlatan bir kitap serisi. Kitap kendini içine çekiyor.
  2. J

Bursa Tüyap Kitap Fuarı açılacak mı?

Vallahi kitap okumayı çok seviyorum. Açılması umuduyla bekliyorum. Okullar kademeli olarak açıldı, sınavlar yüz yüze yapılacak. İnşallah vakalar artmazda açarlar bir an önce.
  3. J

İnternet üzerinde tarihleri görünce heyecanlanıp sorayım dedim. Kitap okumayı çok severim. Pandemi süreci devam ediyor ama belki doğrudur dedim.kusura bakma.
  4. J

Kitap Serisi Önerisi #1

Beyaz Balina yayınlarının kapak tasarımları isnanı büyülüyor gerçekten. Kitabın içeriği ne olursa olsun okuma isteği uyandırıyor. Ortaokuldayken beyaz balina yayınlarının Jack stalwart ve korku kulübü serilerini okumuştum. İnsanı kendine çekmeyi başaran bir yayınevi gerçekten tebrik etmek lazım.
  5. J

Arkadaşlar internet üzerinden araştırdığımda 13 Mart açılış tarihi yazıyor ama ertelenme yada iptal edilme ihtimali nedir sizce? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Edit: Normalleşme süreci başladığı için açılma ihtimali var mıdır?
  6. J

Bilim Kurgu Roman Tavsiyesi

Labirent serisi (James Dashner) Sanal Ağ serisi ("") 13. Gerçeklik (") Telepati serisi (leonardo patrignani) The 100 serisi (Kass morgan) Efsane serisi (marie lu) Açlık oyunları serisi Harry potter serisi The walking dead serisi the witcher serisi Hyperion İlluminae serisi Bunlar aklıma gelenler...
  7. J

BKM kitap deneyimim ve hayal kırıklığım

Bakın ben ayriyetten parantez açtım oraya en sevdiğim kitap serisinin ayraçsız gelmesi üzdü beni bu benim fikrim. BKM kitabı kötülemek değil amacım Bursa'da oturduğum için gidip mağazasına çalışanlarıyla da konuşuyorum. İnternet alışverişinde yaşadığım sorunu dile getirdim. Saygı duyuyorum...
  8. J

BKM kitap deneyimim ve hayal kırıklığım

Bundan yaklaşık 1 hafta önce BKM kitaptan the 100 serisini sipariş verdim. Ürünün tedarik süresi vs. 1 hafta sürdü. Hızlı elime ulaştığını söyleyemeyeceğim. Sipariş verdiğim kitapların ayraçlı olduğunu bilerek sipariş verdim. Fakat elime ayraç olmadan geldi. 4 kitabın hiçbirinde ayraç yoktu. Çok...
  9. J

the witcher kitap okuma sırası

Hayırlı olsun iyi okumalar bende the 100 serisini sipariş verdim inşallah yakın zamanda okuyacağım :)
  10. J

the witcher kitap okuma sırası

kimse cevap vermemiş gördüğüm kadarıyla ben seriyi okumadım henüz okumayı düşünüyorum ama trendyol, hepsi burada, bkm gibi sitelerde seri halinde almanızı öneririm.
  11. J

bkmkitaptan siparişleriniz kaç günde geldi

4 gün önce ptt kargoyu seçerek bkmden sipariş verdim henüz kargoya verilmedi. Sipariş verdiğiniz ürün stoklarında yoksa tedarik süresi, de ekleniyor işin içine 4. gün tedarik siparişi verildi yazıyor. Bursada oturuyorum. Her şey bu yani yoruma gerek yok. Büyük ihtimalle pandemi nedeniyle işler...
  12. J

Bkm kitap kaç günde getirir?

inşallah ya bir an önce gelmesini istiyorum.
  13. J

Bkm kitap kaç günde getirir?

Bkm kitaptan 4 kitap sipariş verdim 4 gündür sipraişiniz hazırlanıyor yazıyordu bugün tedarik siparişi verildi yazıyor.1 ayı bulacak sanırım elime ulaşması ptt kargo getiriyor. Sizce ne kadar sürede gelir?
  14. J

Sürükleyici Kitap Önerilerinizi Bekliyorum

Biraz geç oldu ama Sanal ağ serisi, Labirent serisi, Telepati serisi, The 100 serisi, The walking dead serisi, Harry Potter serisi, 5. Dalga kitapları, Değiştirilmiş karbon aklıma gelen bilim kurgu fantastik türü kitaplar. Hepsi insanı içine çeken tek nefeste bitirilebilcek kitaplar. Hepsini...
  15. J

Kitapların arkasında yazan fiyat farklı

Arkadaşlar daha önce bu konu hakkında babamla konuştuk fakat daha yeni bir kitap alışverişi daha yaptım. Daha önce aldığım bir kitabin arkasında 7tl yazmasına rağmen kitabı 13tlye almışız internetten babam 7tllik kitaba 13tl verdik falan demişti şimdide the 100 serisini aldım 82tlye ( daha...
Top Bottom