Neler Yeni

Sürükleyici Kitap Önerilerinizi Bekliyorum

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Okumaktan keyif alabileceğim türleri: Bilim Kurgu, Fantastik tarzı gibi gibi :)
Pandemi sürecinde sanal ortamdanda sıkıldım ve zaten mining'e bıraktım bilgisayarı. Şu an sadece film ve dizi, müzik, kitap okuyarak birkaç hobilerim ile geçiriyorum zamanımı. Siyaset, Tarih dışında kitap önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için :) İyi forumlar.
Fantastik bilim kurgu falan değil ama hayvanlardan tanrılara güzel bi kitap öneririm.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Okumadıysanız " Sayılar " isimli kitabı öneririm.
Hiç kitap okuyan bir insan olmamama rağmen bir solukta okuyup bitirdiğim bir kitaptır.
Bilim kurguya girer mi bilmiyorum ama fantastik olduğu kesin.
Yazarı ile yazarsanız sevinirim :)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter

Hayvan Çiftliği(George Orwell) biraz siyasete giriyor ama çok anlamlı bir kitaptır. SSCB durumunu anlatıyor ama benzetmelerle.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Olasılıksız okuyabilirsin. Kesinlikle seveceğin bir kitap.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Yüzüklerin Efendisi, Harry Potter

Hayvan Çiftliği(George Orwell) biraz siyasete giriyor ama çok anlamlı bir kitaptır. SSCB durumunu anlatıyor ama benzetmelerle.
George Orwell Hayvan Çiftliği kitabını okudum ayrıca animasyonunuda izledim, gayet güzel bir içerik. Teşekkürler önerileriniz için :) Yüzüklerin efendisi ve Harry Potter'ın hem kitabını okudum ve tüm serilerini en az 5 kez bitirdim ve şu an tekrar Hobbit>Yüzüklerin Efendisi serisini izliyorum onun üzerinede Harry Potter'ı bitireceğim .)

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Okumaktan keyif alabileceğim türler: Bilim Kurgu, Fantastik tarzı gibi gibi :)
Pandemi sürecinde sanal ortamdanda sıkıldım ve zaten mining'e bıraktım bilgisayarı. Şu an sadece film ve dizi, müzik, kitap okuyarak birkaç hobi ile geçiriyorum zamanımı. Siyaset, Tarih dışında kitap önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum önerileriniz için, iyi forumlar.
KİTAP İSİMLERİNİ YAZARLARI İLE YAZARSANIZ BULMASI DAHA KOLAY OLUR :)
Biraz geç oldu ama Sanal ağ serisi, Labirent serisi, Telepati serisi, The 100 serisi, The walking dead serisi, Harry Potter serisi, 5. Dalga kitapları, Değiştirilmiş karbon aklıma gelen bilim kurgu fantastik türü kitaplar. Hepsi insanı içine çeken tek nefeste bitirilebilcek kitaplar. Hepsini okumanı kesinlikle tavsiye ediyorum. ( Labirent favori :) )

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom