Kitap önerisine ihtiyacım var ve berserk mangası hakkında bir kaç soru

Okudum hayvan çiftliğini PDF sevmiyorum kitabı elimde tutup kitapligimda görmek zevk veriyor
Hocam o algı boş algı eğer öyle yaparsan okumak için değil süs ve kendini marjinal hissetmek için okumuş olursun.Bedava cihazdan okumak varken satın almaya gerek yok ama siz bilirsiniz.

Geoerge Orwellin bu kitabını okuduktan sonra 1984 kitabını okuyun.

Hocam o algı boş algı eğer öyle yaparsan okumak için değil süs ve kendini marjinal hissetmek için okumuş olursun.Bedava cihazdan okumak varken satın almaya gerek yok ama siz bilirsiniz.

Geoerge Orwellin bu kitabını okuduktan sonra 1984 kitabını okuyun.
Ne algısı hocam kendim zevk alıyorum maddi sıkıntım olmadıgi için kitabı telefondan okumak kitap okuyormusum hissi vermiyor okuyunca kitapligima koyup bakıyorum güzel bir görselde oluyor

Ne algısı hocam kendim zevk alıyorum maddi sıkıntım olmadıgi için kitabı telefondan okumak kitap okuyormusum hissi vermiyor okuyunca kitapligima koyup bakıyorum güzel bir görselde oluyor
Siz bilirsiniz tabi hocam iyi okumalar

Varsa başka önerin onerebilirsin hocam tür farketmez
Hocam içerik olarak istediğin bir öneri var mı?
Tarih
Antropoloji
Mitoloji
Din
Felsefe
Bilim
vb.
Klasik olarak zaten önce George orwellin 2 kitabını oku( Hayvan çiftliği,1984)

Hocam içerik olarak istediğin bir öneri var mı?
Tarih
Antropoloji
Mitoloji
Din
Felsefe
Bilim
vb.
Klasik olarak zaten önce George orwellin 2 kitabını oku( Hayvan çiftliği,1984)
Klasik olarak daha önce hiç okumadım hayvan çiftliği hariç ilgi çekici olsun sıkmasın mitoloji olabilir kurgu olabilir klasik olmasına gerek yok fantastik polisiye gerilim türleri falanda olabilir

Klasik olarak daha önce hiç okumadım hayvan çiftliği hariç ilgi çekici olsun sıkmasın mitoloji olabilir kurgu olabilir klasik olmasına gerek yok fantastik polisiye gerilim türleri falanda olabilir
Mısır Mitolojisi- W. Max Müller
Mısır Mitolojisi- Geraldine Pinch
Eski Mısır- Toby Wilkinson( Mitolojiden ziyade mısırı her yönden anlatan ağır bir kitaptır.)

Mısır Mitolojisini beğendiğim için bu kitapları önerdim ama senin yerinde olsam Semavi dinleri okumakla başlardım, tabi mitoloji üzerine yoğunlaşmak istiyorsan.

Kara Kedi- Edgar Allan Poe

Bu kitapta korku kurgusuna ait bir kitaptır.

Geri