Arama sonuçları: *

1. theAhm3t

Etkileyici sürükleyici kitaplar kişisel gelişim - roman önerebilir misiniz?

şu an celal şengörün senin cahilliğin benim yaşamımı etkiliyor kitabını okuyorum, hem celal şengörün hayatını hemde öyle bir üstadın deneyimlerini anlatıyor, bir çok konuya değiniyor okumanı tavsiye ederim. ilber ortaylınında bir ömür nasıl yaşanır ile insan geleceğini nasıl kurar kitapları...
  2. theAhm3t

Tarihi kitap önerisi lütfen

Nutuk
  3. theAhm3t

TED Gibi Konuş kitabının pdf'sini nereden bulabilirim?

https://www.google.com.tr/books/edition/TED_Gibi_Konu%C5%9F/aFnbDwAAQBAJ?hl=tr&gbpv=1&printsec=frontcover işinize yarar mı?
  4. theAhm3t

Yeni başlayanlara kitap önerileri

neredeyse stefan zweig butun eserlerini okudum gerçekten şaheser
  5. theAhm3t

Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?

o kadar senı geliştirecek onca kıtap varken bunun gıbı atatürk düşmanı bır adamın kıtabını okuman(tabi istediğin kitabı okuyabılırsın ama bu adamın kıtabını bılemıyorum)
  6. theAhm3t

Harry Potter ve Felsefe Taşı Seti ( 4 Kitap) - 20. Yıl Özel Baskısı

bro tek kitap değil 4 kitap 110 tl benim sorum 4 kitapbın içeriği aynı mı
  7. theAhm3t

Harry Potter ve Felsefe Taşı Seti ( 4 Kitap) - 20. Yıl Özel Baskısı

arkadaşlar bu 4 kitapta aynı mı? https://www.hepsiburada.com/harry-potter-ve-felsefe-tasi-seti-4-kitap-20-yil-ozel-baskisi-p-hbcv000027qwgv bu arada indirimde aldım 300 den 110 TL'ye düşmüş
  8. theAhm3t

En sevdiğiniz kitap nedir?

birincisi hangisdir
  9. theAhm3t

onu okumuştum başka önerebileceğiniz var mı
  10. theAhm3t

tutunamayanları haftaya okumayı planlıyorum 1663514847 bilinmeyen bir kadının mektubunu okumustum çok güzeldi şu an zaten stefan zweig in bütün eserlerini okumaya çalışıyorum çoğu bitti 1663514939 kişisel gelişim olarak ilbey ortaylının kendini geliştirmenin yollarını okumustum
  11. theAhm3t

konusu hoşuma gitti bi bakacam bu kitaba 1663504064 kuran ı okumustum incili de merakımda ınternet uzerınden yarısına kadar gelmiştim 1663504101 bu hafta ona baslıyacaktım ındırımde satın almıstım
  12. theAhm3t

okudum güzeldi
  13. theAhm3t

En sevdiğiniz kitap nedir? okuyup unutamadıgınız
  14. theAhm3t

E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz?

Satranç (Stefan Zweig) halen etkisinden çıkamadım
  15. theAhm3t

E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz?

baskılı kitap okumayı baya seviyorum çünkü hem kitaplıgımda duruyor hem de telefon yada pc gibi yerlerden kitap okumayı sevmiyorum konu dışı olacakta en sevdiğiniz kitap nedir ? hafızam silinse de tekrar okuyacagınız kıtap ?
Top Bottom