Neler Yeni

E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Baskılı kitap. Hem bir değeri oluyor. Mesela baskılı kitabı okurken hoşuna giden yerlerin altını çizersin bir şeyler yazarsın. E kitapta öyle mi?

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz? Ve neden?
Nedenini de yazarsanız memnun olurum. Ben baskılı kitap tercih ediyorum. Ayda en fazla 1 tane okuyabiliyorum.
Normalde anket koyacaktım ama beceremedim.
Merakla beklediğim veya iştahla okuyacağım kitaplar olmadığı sürece e-kitap tercihim.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
E-Kitap okumayı mı yoksa baskılı kitap okumayı mı tercih ediyorsunuz? Ve neden?
Nedenini de yazarsanız memnun olurum. Ben baskılı kitap tercih ediyorum. Ayda en fazla 1 tane okuyabiliyorum.
Normalde anket koyacaktım ama beceremedim.
baskılı kitap okumayı baya seviyorum çünkü hem kitaplıgımda duruyor hem de telefon yada pc gibi yerlerden kitap okumayı sevmiyorum
konu dışı olacakta en sevdiğiniz kitap nedir ? hafızam silinse de tekrar okuyacagınız kıtap ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Samet Göksu
Kesinlikle baskılı kitap kullanmak daha hoş daha güzel hatta daha verimli. Bende fiyatlarından dolayı e-kitap okumayı çok denedim ama hem dikkatimi veremedim hem de gözlerimi fazla ağrıttı.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
pcde ebook veya pdf için en iyi uygulama nedir sizce ? telefonda varda pcde yok
Ben e-book için bunu kullanıyorum.

1651834853830.png

PDF için Adobe veya Foxit iyi.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
baskılı kitap okumayı baya seviyorum çünkü hem kitaplıgımda duruyor hem de telefon yada pc gibi yerlerden kitap okumayı sevmiyorum
konu dışı olacakta en sevdiğiniz kitap nedir ? hafızam silinse de tekrar okuyacagınız kıtap ?
Stephen King-Medyum diyebilirim. Eskiden kitaplarla fazla aram yoktu. Bir öneri üzerine okudum. Çok hoşuma gitmişti, sonra yazarın diğer kitaplarını da okumamı sağladı. Daha sonra çok farklı kitaplar okurken buldum kendimi. Kısaca okuma alışkanlığı kazandırdı denebilir. Tavisye ediyorum güzel kitaptır. Sizin nedir en sevdiğiniz kitap?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Stephen King-Medyum diyebilirim. Eskiden kitaplarla fazla aram yoktu. Bir öneri üzerine okudum. Çok hoşuma gitmişti, sonra yazarın diğer kitaplarını da okumamı sağladı. Daha sonra çok farklı kitaplar okurken buldum kendimi. Kısaca okuma alışkanlığı kazandırdı denebilir. Tavisye ediyorum güzel kitaptır. Sizin nedir en sevdiğiniz kitap?

Satranç (Stefan Zweig) halen etkisinden çıkamadım​

Top Bottom