Arama sonuçları: *

• Users: tretar
  • In Kitaplar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

lgs için kitap ve kanal önerileri ?

knk kitapların fiyatı çok pahalanmış ya hız yayınlarının 1 tane matematik soru bankası 140tl olmuş acaba pdflerini bulabilir miyiz ben araştırdım da bulamadım
  2. T

çok teşekkür ederim baya bir yardımcı oldunuz :) 1655477018 true
  3. T

teşekkür ederim
  4. T

kardeşim için lgs kitaplarına bakıyorum ama aklımda hiçbir şey canlanmıyor her ders için geçerli soru bankası önerileri olan var mı acaba kolay - orta seviye kitap arıyorum(pdfi varsa çok güzel olur) ve lgs için önerebileceğiniz ders youtube kanalları var mı
  5. T

resim tarzı pdfdeki yazıları seçemiyorum

totalde 450sayfam fln var denedim baya yakın sonuçlar oluyor ama yanlış yerlder de oluyor ingilizce pdf çünkü
  6. T

sadece sayfanın 3de1ini çeviriyor 1650532232 yani şey diyebilirseniz 10 sayfaya kadar çeviriyor diyebilirseniz yine pdf olarak bölüp çevireyim ama bilginiz var mı
  7. T

kart eklemem lazım galiba indirebilmem için 1650531855 başka bir siteden indiriyorum deneyeceğim
  8. T

halen lazım ve çok acil
  9. T

bana da ondan dolayı lazım da işte bulamadım 1650483409 bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim çok acil lazım
  10. T

google drive ı söylüyorsanız olmuyor yazıların yarısı bozuk çıkıyor
  11. T

çok acil lazım bunun çözümünü bilen birisi var mı
  12. T

maalesef samsung değil telefonum ama teşekkürler yine de 1650211508 yapamadım
  13. T

elimde pdf var ve çok uzun yani 200 300 sayfadan fazla ve ingilizce olduğu için üstündeki yazıları seçip çeviri yapmam lazım ama pdf resim formatında olduğu için yazıları seçemiyorum bunu yazılara dönüştürebileceğim bir site uygulama v.b biliyor musunuz çok acil lazım
Top Bottom