resim tarzı pdfdeki yazıları seçemiyorum

tretar

80+
Reaksiyon skoru
35
elimde pdf var ve çok uzun yani 200 300 sayfadan fazla ve ingilizce olduğu için üstündeki yazıları seçip çeviri yapmam lazım ama pdf resim formatında olduğu için yazıları seçemiyorum bunu yazılara dönüştürebileceğim bir site uygulama v.b biliyor musunuz çok acil lazım

elimde pdf var ve çok uzun yani 200 300 sayfadan fazla ve ingilizce olduğu için üstündeki yazıları seçip çeviri yapmam lazım ama pdf resim formatında olduğu için yazıları seçemiyorum bunu yazılara dönüştürebileceğim bir site uygulama v.b biliyor musunuz çok acil lazım
benim samsung telefonda kendi özelliği var yazıyı algılayıp çeviriyor.Samsung kullanıyorsan yapabilirsin.

Foxit PDF editörü denermisiniz

Goagle lens (evet google yazmayi bilmiyorum)

Son düzenleme:
çok acil lazım bunun çözümünü bilen birisi var mı

Google in bi uygulaması vardı ona bak ismini hatırlamıyorum

google drive ı söylüyorsanız olmuyor yazıların yarısı bozuk çıkıyor
Valla hatırlamıyorum ben üniversite zamanında hocaların çkllık yapıp PDF yi resim olarak yüklediklerinde bende ibn.lik yapıp Google sayesinde yazıya çeviriyodum:kekw:

bana da ondan dolayı lazım da işte bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim çok acil lazım

Son düzenleme:
Geri