Arama sonuçları: *

1. Andromakhe

Osmanlılar I Dünya Savaşını Kazansaydı Ne olurdu?

Değişen bir şey olmazdı Osmanlı ülkesinde idari düzen paramparça olmuştu kaderi yine aynı olurdu.
  2. Andromakhe

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Az kaldı illuminati üyesi de gelecek.
  3. Andromakhe

Forumda nazi eksikti o da geldi tam oldu. 1681327846 Birde Putin sevdalısı çıktı 1681327871 Hani şu Ukrayna topraklarında rezil rüsva olan Putin 1681327899 Çaresizlikten 1960 da kullandıkları tankları savaşa sürüyor jsajjsa
  4. Andromakhe

Tek adamın olduğu her ülke açlık ve sefalete mahkumdur. 1681326920 Putin çok güzel bir örnek. 1681326934 Birde bir ülke daha var o bende kalsın.
  5. Andromakhe

Ülkeyi dümdüz edip komünistlerin eline kaptırdığı için. 1681326808 Ayrıca Hitler ve Stalin gibi delilerin sevilecek hiçbir yanı yok diktatör ruh hastaları. 1681326825 Milyonların ölümü ellerinde.
  6. Andromakhe

osmanlı tarihi en iyi nereden öğrenilir.

Arkadaşların dedikleri kaynaklara ek olarak youtube da DFT Tarih, Harp Tarihi, ÖÖF Tarih gibi kanallar var. 1680118553 DFT Tarih en iyisidir aralarında (bence)
  7. Andromakhe

Yahudiler gerçekten öldürüldü mü?

Almanlar toplama kampları ile ilgili belgelerin çoğunu kamplarla beraber yaktıklar bu sebeple tam sayı bilinmiyor.
  8. Andromakhe

Ulu Hakan 2.Abdülhamid Hazretlerinin Boğaz'a Köprü Projesi

Bizim millet niye hep köprü yapıyor ya:ROFLMAO::ROFLMAO:
  9. Andromakhe

Moğollar Türk müdür?Neden?

Moğollar Türk değildir ancak devlette ve orduda ciddi bir Türk nüfusu vardı bu sebeple zamanla Türkleştiler. 1661064650 Hatta çoğu ünlü Moğol komutan Türk kökenlidir.
  10. Andromakhe

En beğendiğiniz Osmanlı padişahı

Osmanlı Padişahları: 4.Murat, Fatih Sultan Mehmet, 2.Murat, 2.Mahmut Türk Tarihi: Tuğrul Ve Çağrı Bey, Timur, Attila, Şah İsmail, Nadir Şah... daha çok var liste uzun
  11. Andromakhe

kadim döneme ait büyülü sözcükleri nasıl bulurum

peki büyünün amacı ney ?
  12. Andromakhe

büyü günah değil mi ? büyü yapan da yaptıran da cehenneme gider
  13. Andromakhe

yok yani tam olarak niçin lazım ?
  14. Andromakhe

çok merak ettim neden bunlara ihtiyacınız var ?
  15. Andromakhe

sersemlett
  16. Andromakhe

Rusya-Ukrayna Savaşındaki Ukrayna askerlerinin son sözleri

kaçmak yerine vatanını savunan koca yürekli insanlar bizimkiler de çıkıp mülteci gelsin diyor sap herifler
  17. Andromakhe

Emeviler hakkında ne düşünüyorsunuz?

o konuda haklısınız ben sadece emevi devletini kuran kişilerin bu ayrılıklarda etkili olduğunu belirttim
  18. Andromakhe

Hz.Osman kendi soyuna ayrıcalık vermesi zaten belli tartışmalar çıkarmıştır ek olarak Hakem olayında yaşananlar ve sonrası var
  19. Andromakhe

Emevilerin uyguladığı politikalar yüzünden Müslüman olan insan sayısı azaldı ve Türklerin Müslümanlığa yakınlaşmayı bırak İslam dininden özellikle uzak durdular Emevi yönetimi aşırı acımasız ve saçmaydı ayrıca şuan günümüzde bile devam eden İslam ayrılıklarının sebebi Emevi devletini kuran...
  20. Andromakhe

II.Abdülhamid tahttan indirilmeseydi?

Osmanlı zaten bitmiş bir imparatorluktu ekonomi desen borç içinde yabancı devletlerin elindeydi ordu desen tükenmiş dibine kadar siyasete batmış ülkede her an azınlık isyanı çıkıyordu pek bir şey değişmezdi Abdülhamid mükemmel değildi ama kendinden öncekilerden iyiydi ancak pek sevdiğimi...
Geri