Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Evet en sinir olduğum konulardan biri de bu hitler konusudur.farz edin ki biz başka bir ülkedeyiz Türk olarak.Birden bire türk olduğumuz için omuzumuza armalar yapıştırdır ve zorunlu kıldılar.aradan bir süre sonra hepimizi trenlere bindirip toplama kamplarına gönderiyorlar.çırılçıplak soyuluyorsun çizgili pijama giydiriliyor ağzında altın dişin varsa sökülüyor ve saçın kazıtılıyor senin annen baban küçük kardeşin ve hatta belki birkaç aylık bebek kardeşin bile orada bunlara maruz kalıyor.ve sen ağır işkencelere maruz kalıyorsun duş alma vaadiyle gaz odalarına doğru gidiyorsun ve maruz kaldığın gazla ölüyorsun.ve daha sonra senin cesedin fırında yakılıyor nedeni ne sadece Türk olduğun için.bu işkenceleri yapan kişi evine gidip çocuğunu sevebiliyor gündüze gider türk çocuğu yakar ama akşamda da çocuğunu sever...
ben iliklerime kadar nefret ediyorum.Saygı duyandanda nefret ederim.başka idolü örnek ve saygı duyulacak biri yok mu?
Yok aga biz 卐` bundan devam (!)

konunun en kısa özeti, kendini savunmak dışında savaşan, destek olan herkes (her lider) katildir, suçludur ve aynı kefededir

diktatörşük kötü bir şey değil
Tek adamın olduğu her ülke açlık ve sefalete mahkumdur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Putin çok güzel bir örnek.

Birde bir ülke daha var o bende kalsın.

konunun en kısa özeti, kendini savunmak dışında savaşan, destek olan herkes (her lider) katildir, suçludur ve aynı kefededir
hmmmmmmmm

Atatürk te bir diktatördür ama ben onun kötü olduğunu düşünmüyorum.

hmmmmmmmm

Atatürk te bir diktatördür ama ben onun kötü olduğunu düşünmüyorum.
dostum Atatürk'ün işlediği savaş suçu var mı? vatanını savunmaktan başka bir şey yapmadı. Hitlerle kıyaslamak çok saçma

Putin adamdır.

dostum Atatürk'ün işlediği savaş suçu var mı? vatanını savunmaktan başka bir şey yapmadı. Hitlerle kıyaslamak çok saçma
Hitlerle kıyaslayan kim . Savaş suçuyla diktatörlüğün alakası ne ? Diktatörlük ne biliyormusun?

Putin adamdır.

Hitlerle kıyaslayan kim . Savaş suçuyla diktatörlüğün alakası ne ? Diktatörlük ne biliyormusun?
diklatörlüğün olduğu ülkede yargı düzgün çalışmaz lider her istediğini yapabilir savaş suçu örnek. Atatürk konusu ben mesajı tam okumadım kb

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,164,852
Üyeler
184,989
Son üye
sepher