Neler Yeni

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
genel forum kitlesi gibi 15 yaşında her konuda fikir belirten cahil bir insansın daha fazla açıklama yapmayacağım
Oğlum embesil falan mısın sen ? Ben sana burada tarihi kıyaslama yapıyorum gelmiş 15 yaşında falan diyorsun ? Hitler senin aileni falan mı katletti de neyin tribini yapıyorsun ? Lisede öğretmeninin anlattığı bilgilerle sadece hitler katildir diyerek yorum yazıp gelmiş benim yorumuma laf yapıyorsun. Ben kısacası diyorum ki evet Hitler katildir ama en çok o sevilmemiştir diyorum bana kalkmış ''hİtLeRi SaVuNduN BuFoRuM nE bÖyLe'' falan boş yapıyorsun. Tartışma olarak açılmış bir konu ve fikir belirtiyorum, sen de fikrime karşılık itiraz et hayır böyle düşünümüyorum de, sebebini açıkla. Eğer böyle tartışma yapmayacaksan gelip yorum yapma. Daha tartışma nasıl yapılır bilmeyen çocuksun gelmiş laf yapıyorsun. Çok merak ediyorsan Discord gel orada göstereyim yaşım kaç, biraz da orada anlatayım sana hitleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca şunu da söyleyim kendini savunmadığın her savaş benim gözümde gereksiz insan katlidir
Hitler çiçek gibidir demedim olum kimse okuyamıyor mu. Hitler katil ama çoğu liderden farkı yoktur diyorum :)

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Hitler'in kumandanlarının esirlere yaptığı işkencelerinin 1 tanesini bile izlemeyecek seviyedesiniz, gelip burada Hitler ve Nazi seviciliği yapıyorsunuz. Oğlum o Hitler Youtube kanallarından izlediğiniz Hitler değil, geçin bu işleri :D

iboo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
İbrahim Halil Akkurt
Evet en sinir olduğum konulardan biri de bu hitler konusudur.farz edin ki biz başka bir ülkedeyiz Türk olarak.Birden bire türk olduğumuz için omuzumuza armalar yapıştırdır ve zorunlu kıldılar.aradan bir süre sonra hepimizi trenlere bindirip toplama kamplarına gönderiyorlar.çırılçıplak soyuluyorsun çizgili pijama giydiriliyor ağzında altın dişin varsa sökülüyor ve saçın kazıtılıyor senin annen baban küçük kardeşin ve hatta belki birkaç aylık bebek kardeşin bile orada bunlara maruz kalıyor.ve sen ağır işkencelere maruz kalıyorsun duş alma vaadiyle gaz odalarına doğru gidiyorsun ve maruz kaldığın gazla ölüyorsun.ve daha sonra senin cesedin fırında yakılıyor nedeni ne sadece Türk olduğun için.bu işkenceleri yapan kişi evine gidip çocuğunu sevebiliyor gündüze gider türk çocuğu yakar ama akşamda da çocuğunu sever...
ben iliklerime kadar nefret ediyorum.Saygı duyandanda nefret ederim.başka idolü örnek ve saygı duyulacak biri yok mu?

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Sanki bazen Hitler lazım gibi geliyor (!)

Aderal

80+ Bronze
Oğlum embesil falan mısın sen ? Ben sana burada tarihi kıyaslama yapıyorum gelmiş 15 yaşında falan diyorsun ? Hitler senin aileni falan mı katletti de neyin tribini yapıyorsun ? Lisede öğretmeninin anlattığı bilgilerle sadece hitler katildir diyerek yorum yazıp gelmiş benim yorumuma laf yapıyorsun. Ben kısacası diyorum ki evet Hitler katildir ama en çok o sevilmemiştir diyorum bana kalkmış ''hİtLeRi SaVuNduN BuFoRuM nE bÖyLe'' falan boş yapıyorsun. Tartışma olarak açılmış bir konu ve fikir belirtiyorum, sen de fikrime karşılık itiraz et hayır böyle düşünümüyorum de, sebebini açıkla. Eğer böyle tartışma yapmayacaksan gelip yorum yapma. Daha tartışma nasıl yapılır bilmeyen çocuksun gelmiş laf yapıyorsun. Çok merak ediyorsan Discord gel orada göstereyim yaşım kaç, biraz da orada anlatayım sana hitleri.

Hitler çiçek gibidir demedim olum kimse okuyamıyor mu. Hitler katil ama çoğu liderden farkı yoktur diyorum :)
dostum son cümlene katılıyorum zaten tamamen

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Evet burası da doğru. Mao, Stalin falan da Hitler kadar katletti ama o kadar bilinmiyor.
Lenin, Stalin, Hitler... Hepsi katildir ve insanlık suçu sayılabilecek her şeyi yaparak milyonlarca insanın hayatını zindana çevirmiştir.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Neden ki? O kadar ugraş o kadar ülkeye yardımcı ol ve kendi milletin tarafından sevilme ne acı, piyanist filmine de baktım bu kadar da abartılmazmış tam bir propaganda filmi siz neler düşünüyorsunuz ?
Ülkeyi dümdüz edip komünistlerin eline kaptırdığı için.

Ayrıca Hitler ve Stalin gibi delilerin sevilecek hiçbir yanı yok diktatör ruh hastaları.

Milyonların ölümü ellerinde.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,616
İsim
Oğuz
Hitler'in kumandanlarının esirlere yaptığı işkencelerinin 1 tanesini bile izlemeyecek seviyedesiniz, gelip burada Hitler ve Nazi seviciliği yapıyorsunuz.
Sevicilik için işkence izleyebilme kriteri mi varmış.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler

Yupo07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Faruk
Ülkeyi dümdüz edip komünistlerin eline kaptırdığı için.

Ayrıca Hitler ve Stalin gibi delilerin sevilecek hiçbir yanı yok diktatör ruh hastaları.

Milyonların ölümü ellerinde.
diktatörşük kötü bir şey değil

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441