Matt Murdock
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,616
- İsim
- Oğuz
Oğlum embesil falan mısın sen ? Ben sana burada tarihi kıyaslama yapıyorum gelmiş 15 yaşında falan diyorsun ? Hitler senin aileni falan mı katletti de neyin tribini yapıyorsun ? Lisede öğretmeninin anlattığı bilgilerle sadece hitler katildir diyerek yorum yazıp gelmiş benim yorumuma laf yapıyorsun. Ben kısacası diyorum ki evet Hitler katildir ama en çok o sevilmemiştir diyorum bana kalkmış ''hİtLeRi SaVuNduN BuFoRuM nE bÖyLe'' falan boş yapıyorsun. Tartışma olarak açılmış bir konu ve fikir belirtiyorum, sen de fikrime karşılık itiraz et hayır böyle düşünümüyorum de, sebebini açıkla. Eğer böyle tartışma yapmayacaksan gelip yorum yapma. Daha tartışma nasıl yapılır bilmeyen çocuksun gelmiş laf yapıyorsun. Çok merak ediyorsan Discord gel orada göstereyim yaşım kaç, biraz da orada anlatayım sana hitleri.genel forum kitlesi gibi 15 yaşında her konuda fikir belirten cahil bir insansın daha fazla açıklama yapmayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hitler çiçek gibidir demedim olum kimse okuyamıyor mu. Hitler katil ama çoğu liderden farkı yoktur diyorumayrıca şunu da söyleyim kendini savunmadığın her savaş benim gözümde gereksiz insan katlidir