Neler Yeni

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Irkçı değil mi?
Adam faşist kelimesini Mussolini ile Dünya lügatina sokmuştur hocam, tartışmaya kapalı bu kısmı bence.
Almanları üstün ırk olarak görerek güzel ve yakışıklıları zorla çiftleştirerek ırkını yüceltmek gibi saçma sapan uygulamalar yapıyor, Alman olmayan herkesi hatta engelli Almanları dahi katlediyor. Bunları hesaba katınca günümüz Almanlarının sevmesi için hiçbir sebep yok.
Almanların kendi ırklarının üstün görülmesi Almanlar için iyi bir şey degil mi ?

Uygunsuz davranış
Bir de instagram da falan sansürlemek gerekiyor ya kopuyorum o duruma sanki diger liderler işkence yapmadı, çocukları öldürmedi kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@johan başladı yine maymun
rapor edebilirsin bu arada unutma sakın.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Timur katil değil, Cengiz Han katil değil, ABD katil değil, sadece Hitler katil öyle mi :D
Tüm tarih cani liderlerle ve kanla yazılmıştır, bu sadece Hitler için geçerli değildir.
Evet yaptıkları için sevmeyen çok kişi var ama sanayi gibi çok devrimi ona borçlular.
Nazilerin katil diye sevilmemesinin tek sebebi kusursuz katil olmaları. Katil olacaksan Hitler gibi katil olacaksın, ABD gibi yaptığın katillikleri bilmiyormuş gibi davranmayacaksın. Hatta Hitler yaptığı katliamlarla bilimi bile geliştirmiştir.
Kısacası Hitler katil diye değil, mükemmel katil olduğu için sevilmiyor.
Hitleri sevmeyen Alman çok olduğu gibi seveni de vardır fakat ben Alman olsam koyu Hitlerci olurdum.

Aderal

80+ Bronze
dolaylı olarak yaklaşık 80 milyon insanın ölümünden sorumlu birinden utanç duymaları son derece normal ki gerekli olanda bu
8 bin değil, 80 bin değil, 800 bin değil, 8 milyon değil: 80,000,000 ayrı insan

milenix

80+ Gold
Tamamen propaganda. Lenin'i, Stalin'i yalayanlar Hitler'in ismini bile sansürlüyorlar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,453
İsim
Oğuz
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom