Aderal
80+ Bronze
hitler adına bir soru sorulmuş ve onunla ilgili bir cevap verdim cengiz han ne alaka şu an?Cengiz Han'ın yanında sayı bile değil.
hitler adına bir soru sorulmuş ve onunla ilgili bir cevap verdim cengiz han ne alaka şu an?Cengiz Han'ın yanında sayı bile değil.
O zamanki nüfusa göre 40 milyon insan öldürüyor, gerisini sen hesap et...dostum o zamanlar nüfüs ne kadar ki?
Nasıl ne alaka dostum, utanç duymaları normal diyorsun. Onlar Hitlerden utanç duyuyorsa biz bu mantığa göre Cengiz Han ve Timur'dan daha fazla utanç duymamız gerek. Hitler niye sevilmiyor üstte yorumda yazdım zaten.hitler adına bir soru sorulmuş ve onunla ilgili bir cevap verdim cengiz han ne alaka şu an?
ya kardeşim cengiz hanla timurla daha 80 yıl önceki hitleri nasıl karşılaştırabiliyorsun aklım almıyor. alman halkı tabii ki utanç duyuyor hitlerden katil ve ırkçı birisi olarak görülüyor. bu forumun kitlesi harbiden kafayı kırdırır adama bi hitler savunanı eksiktiO zamanki nüfusa göre 40 milyon isan öldürüyor, gerisini sen hesap et...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl ne alaka dostum, utanç duymaları normal diyorsun. Onlar Hitlerden utanç duyuyorsa biz bu mantığa göre Cengiz Han ve Timur'dan daha fazla utanç duymamız gerek. Hitler niye sevilmiyor üstte yorumda yazdım zaten.
Aynen Hitler bence ikiye ayrılır 1)büyük bir vatansever olan ülkesine büyük hizmetlerde bulunmuş hitler 2)ırkçı olan hitlerDümdüz ırkçı cani bir katil,
Almanlar gibi bir milletin geçmişinde büyük bir kara leke.
Sevmemeleri çok normal değil mi?
Ülkeye katkıları da evet var ama tartışılacak da çok yanı var.
ayrıca şunu da söyleyim kendini savunmadığın her savaş benim gözümde gereksiz insan katlidirya kardeşim cengiz hanla timurla daha 80 yıl önceki hitleri nasıl karşılaştırabiliyorsun aklım almıyor. alman halkı tabii ki utanç duyuyor hitlerden katil ve ırkçı birisi olarak görülüyor. bu forumun kitlesi harbiden kafayı kırdırır adama bi hitler savunanı eksikti
Hocam Cengiz hanın yasalarında bile din adamlarına ticaretle uğraşanlara dokunulmaz. Hitler kendi halkını öldürdüO zamanki nüfusa göre 40 milyon insan öldürüyor, gerisini sen hesap et...
Nasıl ne alaka dostum, utanç duymaları normal diyorsun. Onlar Hitlerden utanç duyuyorsa biz bu mantığa göre Cengiz Han ve Timur'dan daha fazla utanç duymamız gerek. Hitler niye sevilmiyor üstte yorumda yazdım zaten.
Yav ne alaka bilader ya, hayatım tarih kitabı okumakla geçti. Kafandaki lise bilgileriyle neyin forumundan neyin kafa kırdırmasından bahsediyorsun sen. Hitler hakkında insan öldürmesi dışında kaç tane bilgi öğrendin. Cevabı zaten 80 yıl önce diyerek sen veriyorsun.ya kardeşim cengiz hanla timurla daha 80 yıl önceki hitleri nasıl karşılaştırabiliyorsun aklım almıyor. alman halkı tabii ki utanç duyuyor hitlerden katil ve ırkçı birisi olarak görülüyor. bu forumun kitlesi harbiden kafayı kırdırır adama bi hitler savunanı eksikti
Bizim tarihimizde Atatürk gibi bir lider var, senin bakış açına göre o da savaşlara girdi hitlerden farksızdırayrıca şunu da söyleyim kendini savunmadığın her savaş benim gözümde gereksiz insan katlidir
genel forum kitlesi gibi 15 yaşında her konuda fikir belirten cahil bir insansın daha fazla açıklama yapmayacağımYav ne alaka bilader ya, hayatım tarih kitabı okumakla geçti. Kafandaki lise bilgileriyle neyin forumundan neyin kafa kırdırmasından bahsediyorsun sen. Hitler hakkında insan öldürmesi dışında kaç tane bilgi öğrendin. Cevabı zaten 80 yıl önce diyerek sen veriyorsun.
Ayrıca Hitleri savunmadım
konu tamamen hitler ile alakalı iken cengiz han timur gibi alakasız saçma sapan örnekleri vermen zaten bir şey bilmediğinin ve savunamadığının en büyük göstergesiBizim tarihimizde Atatürk gibi bir lider var, senin bakış açına göre o da savaşlara girdi hitlerden farksızdır
Önemli olan savaşıp savaşmadığın değil neden ve nasıl savaştığın kendini savunmak bir ülkeyi uçurumdan kurtarmakla faşist hasta diktatör bir adamın arasında ki fark budur işte
genel forum kitlesi gibi 15 yaşında her konuda fikir belirten cahil bir insansın daha fazla açıklama yapmayacağım
bak güzel kardeşim kimse amerikalılar iyi hitler kötü demiyor zaten. ikiside kötü.Bu tamamen propagandayla alakalı bir şey.Sanki amarikalılar ingilizler çok masum adamlar amarikada kızıl derili bırakmadı ama Hitler canavar amarikalılar kahraman Hitler in bir sözü vardı kazanan her zamn halıdır diye ona benzer bir söz
Dostum içten içe çok bağlılar ama bunu açığa vuramazlar.Neden ki? O kadar ugraş o kadar ülkeye yardımcı ol ve kendi milletin tarafından sevilme ne acı, piyanist filmine de baktım bu kadar da abartılmazmış tam bir propaganda filmi siz neler düşünüyorsunuz ?