Aderal
80+ Bronze
ve ayrıca buna da katılıyorum kesinlikleDostum içten içe çok bağlılar ama bunu açığa vuramazlar.
ve ayrıca buna da katılıyorum kesinlikleDostum içten içe çok bağlılar ama bunu açığa vuramazlar.
zaten sana bir şey yazmadım ben genel ortaya yazdımkonu tamamen hitler ile alakalı iken cengiz han timur gibi alakasız saçma sapan örnekleri vermen zaten bir şey bilmediğinin ve savunamadığının en büyük göstergesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
bak güzel kardeşim kimse amerikalılar iyi hitler kötü demiyor zaten. ikiside kötü.
sebepsizce gördüğü bütün yahudileri yakan, küllerinden sabun yapan bir diktatör hocam bu ırkçılık değil de milliyetçilik mi gerçekten ?Irkçı degil de milliyetçi desek daha dogru olur.
yok hocam genede katılmıyorum yani 80m kişinin ölümünden sorumlu bir insandan utanç duyulmasının tek kaynağı sence propaganda mı? adam dile kolay 20. yüzyılın ortasında 80 milyon insanın ölümünden sorumlu hala ne anlatıyorsunuz cidden komikzaten sana bir şey yazmadım ben genel ortaya yazdım
Yahudiler de aynı şekilde ölen yahudiler için dua ediyor almanya dazaten sana bir şey yazmadım ben genel ortaya yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada halen Hitler i seven çok insan var Almanya da hatta doğum gününü falan kutluyolar büyük bir şenlik gibi.
Tek sorumlu Hitler mi sence o canavarın ortaya çıkmasını sebebi de diğer canavarlar (İngiltere,amarika ...)yok hocam genede katılmıyorum yani 80m kişinin ölümünden sorumlu bir insandan utanç duyulmasının tek kaynağı sence propaganda mı? adam dile kolay 20. yüzyılın ortasında 80 milyon insanın ölümünden sorumlu hala ne anlatıyorsunuz cidden komik
Bu dediklerini tek hitler yapmış gibi konuşuyorsun.Irkçı birisi. Milyonlarca Yahudi'yi ve engelliyi yakarak öldürdü. Bunun yanında on milyonlarca kişiyi de savaş yoluyla öldürdü. Bu adamı sevende akıl aramam zaten. Evet, milliyetçi değil IRKÇI.
Bu dediklerimi yapan herkesten nefret ediyorum.Bu dediklerini tek hitler yapmış gibi konuşuyorsun.
hitler yaptıBu dediklerini tek hitler yapmış gibi konuşuyorsun.
Auf der Heide blüht ein kleines BlümeleinDümdüz ırkçı cani bir katil,
Almanlar gibi bir milletin geçmişinde büyük bir kara leke.
Sevmemeleri çok normal değil mi?
Ülkeye katkıları da evet var ama tartışılacak da çok yanı var.
Bu arada o yakma mevzusunun propaganda falan olduğu söyleniyor.Bu dediklerini tek hitler yapmış gibi konuşuyorsun.