Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
konu tamamen hitler ile alakalı iken cengiz han timur gibi alakasız saçma sapan örnekleri vermen zaten bir şey bilmediğinin ve savunamadığının en büyük göstergesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak güzel kardeşim kimse amerikalılar iyi hitler kötü demiyor zaten. ikiside kötü.
zaten sana bir şey yazmadım ben genel ortaya yazdım

Bu arada halen Hitler i seven çok insan var Almanya da hatta doğum gününü falan kutluyolar büyük bir şenlik gibi.

yok hocam genede katılmıyorum yani 80m kişinin ölümünden sorumlu bir insandan utanç duyulmasının tek kaynağı sence propaganda mı? adam dile kolay 20. yüzyılın ortasında 80 milyon insanın ölümünden sorumlu hala ne anlatıyorsunuz cidden komik

Bu arada halen Hitler i seven çok insan var Almanya da hatta doğum gününü falan kutluyolar büyük bir şenlik gibi.
Yahudiler de aynı şekilde ölen yahudiler için dua ediyor almanya da (:

Irkçı birisi. Milyonlarca Yahudi'yi ve engelliyi yakarak öldürdü. Bunun yanında on milyonlarca kişiyi de savaş yoluyla öldürdü. Bu adamı sevende akıl aramam zaten. Evet, milliyetçi değil IRKÇI.

yok hocam genede katılmıyorum yani 80m kişinin ölümünden sorumlu bir insandan utanç duyulmasının tek kaynağı sence propaganda mı? adam dile kolay 20. yüzyılın ortasında 80 milyon insanın ölümünden sorumlu hala ne anlatıyorsunuz cidden komik
Tek sorumlu Hitler mi sence o canavarın ortaya çıkmasını sebebi de diğer canavarlar (İngiltere,amarika ...)

Irkçı birisi. Milyonlarca Yahudi'yi ve engelliyi yakarak öldürdü. Bunun yanında on milyonlarca kişiyi de savaş yoluyla öldürdü. Bu adamı sevende akıl aramam zaten. Evet, milliyetçi değil IRKÇI.
Bu dediklerini tek hitler yapmış gibi konuşuyorsun.

Dümdüz ırkçı cani bir katil,
Almanlar gibi bir milletin geçmişinde büyük bir kara leke.
Sevmemeleri çok normal değil mi?
Ülkeye katkıları da evet var ama tartışılacak da çok yanı var.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein
Und das heißt
Erika
Heiß von hunderttausend kleinen Bienelein
Wird umschwärmt
Erika
Denn ihr Herz ist voller Süßigkeit
Zarter Duft entströmt dem Blütenkleid
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein
Und das heißt
Erika

Ekler