Kardeşim sen zihnen hastalıklısın bence ayıptır söylemesi
Başka devletlerin etik olmayan şeyler yapması Hitlerin yaptığını meşru mu kılıyor? Adam yazmış ki Hitler çocukları yaşlıları öldürdü senin savunman zamanında diğerleri de yaptıydı
Peki aryan halk yoksa napıyorlardı?
Ukraynalılar aryan...
Katılıyorum katılıyorum neye inandığı zaten önemli değil halkına her açıdan model olmuş bir lider dediğin gibi Iraktan ya da Suudi Arabistandan birazcık daha farklıysak bugün Atatürkün sayesinde zaten
Kuranın insan yazması olduğuna inanmak için yeterince kanıt olduğuna inanıyorum. Zaten inancın gereği Hristiyanlığı hiçe sayamazsın çünkü o dini de senin Tanrın gönderdi.
1698685665
Hakaret seviyesindeki bölümleri alıntılayabilir misin okumadığımdan merak ettim.
Atatürk Müslüman doğup zamanla dinden çıkmıştır kullandığı ifadelerden de anlaşılmaktadır zaten. Dini karalamak gibi bir isteği olduğunu sanmıyorum objektif olmaktan kastınızı anlayamadım insan uydurması olduğunu düşününce objektif olmamış mı oluyor?
Ne çıkarmamız gerek bundan? Lozanı bozmamız demek ülkemizi teslim etmemiz demek.Her antlaşma bozulmak için falan da yapılmaz tam tersine antlaşmayı yapan taraflar uzun ömürlü olması için zaman zaman tavizler verir.En azından bizim lozanı bozmak için yapmadığımızı söyleyebilirim
Yok öyle bir şey adalar Trablusgarp Savaşından sonra Uşi Antlaşmasıyla İtaylaya verilmiştir Lozanla uzaktan yakından alakası yok kaynak konusuna girmiyorum bile tamemen palavra
Atatürk tüm zamanların en iyi komutanı değildir dostlar gereksiz milliyetçiliğe gerek yok . Timur,Napoleon , Cengiz Han gibi isimleri sayabiliriz Hitler diyen arkadaş umarım ironi yapıyordur savaş teknikleri konusunda vasat bir kişidir kendisi
Evet ama zaten bu operasyon Yalta veya Tahran Konferansında Amerika tarafından istenmişti (hangisi hatırlamıyorum) Sovyetler'de Doğu Cephesi dolayısıyla Japonyayla savaşmak istememişti zaten bomba atıldıktan sonra girdiler Atom bombasının etkisinin daha büyük olduğunu düşünüyorum teslim olmada