Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

bence Hitler aslında o kadarda haksız değildi

Kardeşim sen zihnen hastalıklısın bence ayıptır söylemesi Başka devletlerin etik olmayan şeyler yapması Hitlerin yaptığını meşru mu kılıyor? Adam yazmış ki Hitler çocukları yaşlıları öldürdü senin savunman zamanında diğerleri de yaptıydı Peki aryan halk yoksa napıyorlardı? Ukraynalılar aryan...
  2. Johannes Erwin Rommel

bence Hitler aslında o kadarda haksız değildi

Devletin uzun yıllar ayakta kalması mı benim bireysel haklarım ve özgürlüklerim mi daha önemli?
  3. Johannes Erwin Rommel

Atatürk dini karalamaya mı çalıştı?

Katılıyorum katılıyorum neye inandığı zaten önemli değil halkına her açıdan model olmuş bir lider dediğin gibi Iraktan ya da Suudi Arabistandan birazcık daha farklıysak bugün Atatürkün sayesinde zaten
  4. Johannes Erwin Rommel

Kesinlikle dinsizdir ya da kesinlikle Müslümandır diyemeyiz tabii ki ancak kullandığı ifadelerden Müslüman olmadığı anlaşılıyor bence
  5. Johannes Erwin Rommel

Kuranın insan yazması olduğuna inanmak için yeterince kanıt olduğuna inanıyorum. Zaten inancın gereği Hristiyanlığı hiçe sayamazsın çünkü o dini de senin Tanrın gönderdi. 1698685665 Hakaret seviyesindeki bölümleri alıntılayabilir misin okumadığımdan merak ettim.
  6. Johannes Erwin Rommel

Adamın inanmadığı şeye ne demesini bekliyorsun ki?
  7. Johannes Erwin Rommel

Atatürk Müslüman doğup zamanla dinden çıkmıştır kullandığı ifadelerden de anlaşılmaktadır zaten. Dini karalamak gibi bir isteği olduğunu sanmıyorum objektif olmaktan kastınızı anlayamadım insan uydurması olduğunu düşününce objektif olmamış mı oluyor?
  8. Johannes Erwin Rommel

Almanlar neden hitleri sevmiyor ?

kendi ırkından aşağıda gördü milletleri toplama kamplarında öldürmesi milliyetçilik değil gibi
  9. Johannes Erwin Rommel

📍 Lozan antlaşması bitince ne olacak?

Ne çıkarmamız gerek bundan? Lozanı bozmamız demek ülkemizi teslim etmemiz demek.Her antlaşma bozulmak için falan da yapılmaz tam tersine antlaşmayı yapan taraflar uzun ömürlü olması için zaman zaman tavizler verir.En azından bizim lozanı bozmak için yapmadığımızı söyleyebilirim
  10. Johannes Erwin Rommel

Hitler'in Örnek Subayı U Boat'u İle 37 Gemi Batıran Joachim Schepke

Yarın yemek yerken okurum artık :)
  11. Johannes Erwin Rommel

Atatürk dışında en sevdiğiniz Paşa

Tatlı olan Kemal Paşa sanırım
  12. Johannes Erwin Rommel

Devrim Yaratan Küçük Enişte Renault FT Tankı

Şaka amacıyla söyledim dalga geçmek için kullanış amaçlarıyla
  13. Johannes Erwin Rommel

Devrim Yaratan Küçük Enişte Renault FT Tankı

Ben anlamadım hocam şimdi bunu hangi sipere gömüyoruz?
  14. Johannes Erwin Rommel

Lozan Antlaşması Maddeleri

https://www.ismetinonu.org.tr/lozan-baris-antlasmasi-tam-metni/ Ek olarak buradan detaylı olarak bakabilirsiniz
  15. Johannes Erwin Rommel

Lozan Antlaşması Maddeleri

Yok öyle bir şey adalar Trablusgarp Savaşından sonra Uşi Antlaşmasıyla İtaylaya verilmiştir Lozanla uzaktan yakından alakası yok kaynak konusuna girmiyorum bile tamemen palavra
  16. Johannes Erwin Rommel

Amerikan Bağımsızlık Savaşı

Çok güzel ve anlaşılır bir yazı olmuş büyük bir kısmını okudum devam ederim yarın
  17. Johannes Erwin Rommel

Tarihteki en yetenekli komutan kimdir?

Atatürk tüm zamanların en iyi komutanı değildir dostlar gereksiz milliyetçiliğe gerek yok . Timur,Napoleon , Cengiz Han gibi isimleri sayabiliriz Hitler diyen arkadaş umarım ironi yapıyordur savaş teknikleri konusunda vasat bir kişidir kendisi
  18. Johannes Erwin Rommel

2. Dünya Savaşı hakkında doğru bilinen yanlışlar Japonya Atom bombası yüzünden mi teslim oldu?

Evet ama zaten bu operasyon Yalta veya Tahran Konferansında Amerika tarafından istenmişti (hangisi hatırlamıyorum) Sovyetler'de Doğu Cephesi dolayısıyla Japonyayla savaşmak istememişti zaten bomba atıldıktan sonra girdiler Atom bombasının etkisinin daha büyük olduğunu düşünüyorum teslim olmada
Top Bottom