Neler Yeni

Lozan Antlaşması Maddeleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Murat AYGÜN
Hatta imzalarken ayık olmadıklarını, içirip içirip imzalattıklarını söyledi.
gfdgdkjlgsfkjldgşs
Osmanlı torunu olunca ne oluyor hayırdır
reis bizde öyleyiz lakin şeriatçılardan yani Atatürk düşmanlarından bahsetmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunların bir merkezi var herhalde, orada bir düğmeye basılınca papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
popcorn sever misin? mezarına s*çmışlardı en son

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Yani bende sizin gibi karşı çıktım söylediklerine fakat büyüğüm olduğundan çok seviyemi bozmadım.
ben hocam bu traz saçma sapan şeyler söyleyip benim geleceğimle oynayacaksa seviyemi bozabilirim hocam bende büyükmüş küçük ona bakmam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Birisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Öyle bir şey olabilir mi ya. Atatürk zamanında Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) 1935'de kurulmuştur. Bi taraflarından sallıyolar lozan bitecekmiş de maden çıkartacakmışız da bilmem neymiş. O arkadaşa ismet inönü asker kaçağıymış biliyo musun diye bi sor bakalım ne dicek :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
muhtemelen stalin'in kumlara yasin okulmuş olması daha mantıklı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Birisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aynen şey mi dostum?
2023'te bitecek , dış güjler fenan

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Izledikten sonra haber ver siliciem gizli bilgi var

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi