- Reaksiyon skoru
- 2,730
Hocam sende Osmanlı torunu oluyorsun senin 6-7 dede üstün Osmanlı'da yaşamıştirKellen gidiyor, Osmanlı zamanında de bakayım bu lafı, seni yaşatmazlar. Çünkü tahttan hak iddia etmiş olursun.
Hocam sende Osmanlı torunu oluyorsun senin 6-7 dede üstün Osmanlı'da yaşamıştirKellen gidiyor, Osmanlı zamanında de bakayım bu lafı, seni yaşatmazlar. Çünkü tahttan hak iddia etmiş olursun.
Antlaşmanın Sona Ereceği Tarih Hakkında Bir Yazı Yok HocamBirisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
D0ru demişHatta imzalarken ayık olmadıklarını, içirip içirip imzalattıklarını söyledi.
Yanlarındaydın herhaldeD0ru demiş
osmanlı torunu demek için osmanlı ailesinin torunu olman lazım hocam osmanlılar bir aile osmanlı torunu dediğimiz şey aslında belli bir aileyi kapsar sadeceHocam sende Osmanlı torunu oluyorsun senin 6-7 dede üstün Osmanlı'da yaşamıştir
Ben türk evladiyim Ve ben Türk milliyetcisiyimosmanlı torunu demek için osmanlı ailesinin torunu olman lazım hocam osmanlılar bir aile osmanlı torunu dediğimiz şey aslında belli bir aileyi kapsar sadece
Omanlı çok uluslu bir imparatorluk arab'ı rum'u türk'ü kürt'ü kafkas'ı vb. bir sürü ulus barındırmış bir imparatorluk.Hocam sende Osmanlı torunu oluyorsun senin 6-7 dede üstün Osmanlı'da yaşamıştir
Ben türk evladiyim Ve ben Türk milliyetcisiyim
.Omanlı çok uluslu bir imparatorluk arab'ı rum'u türk'ü kürt'ü kafkas'ı vb. bir sürü ulus barındırmış bir imparatorluk.
o zaman hocam eğer osmanlıdaki padişahlardan birinin ailesine mensup değilseniz osmanlı torunu olamazsınızBen türk evladiyim Ve ben Türk milliyetcisiyim
Onlar direkt vatan haini oluyorlar ya.Geçen gün bende aynisi ile karşılaştım popocorncuydu