Neler Yeni

Lozan Antlaşması Maddeleri

Rookie Forumer

80+ Bronze
Birisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Antlaşmanın Sona Ereceği Tarih Hakkında Bir Yazı Yok Hocam :)

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,193
İsim
Mustafa Enes Bulut
Geçen gün bende aynisi ile karşılaştım popocorncuydu

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan
Hocam sende Osmanlı torunu oluyorsun senin 6-7 dede üstün Osmanlı'da yaşamıştir
osmanlı torunu demek için osmanlı ailesinin torunu olman lazım hocam osmanlılar bir aile osmanlı torunu dediğimiz şey aslında belli bir aileyi kapsar sadece

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Melih gökçeğe göre çıkan rezerv
1658611650990.png

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,034
İsim
göksel yurtcan

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Ata nedir: XII. yüzyıldan itibaren Orta Asya’da Türk mutasavvıfları arasında “şeyh, pîr” ve “halife” mânasında kullanılan kelime, “terbiye eden, edep öğreten, yol gösteren; kendisine bağlananları kayıran ve koruyan şeyh” anlamına da gelmektedir.
Atatürk de Fatih Sultan Mehmet de bizim atalarımızdır onların torunu olmak için kan bağı gerekir. Onların görüşlerini darvanışlarını ve yaşayışlarını kendimize örnek alabiliriz ama bu bizi torunları yapmaz maalesef bende severim saygı duyarım. İslamı sevmeyen kesim olabilir sevenlere de saygı duyulması gerekir ister ateist deist vs ne olursanız olun diğer görüşe karşı yapılan saygısızca yaklaşımlar ve saldırılar düşmanlık ifade eder. Ne yazık ki ülkemizde Atatürkçülük ve İslamcılık diye bir ayrım var ve bu ayrımı kötü niyetle sabote eden arkadaşlar yüzünden ve büyük kitlelere hitap eden kişilerin kendini bilmeden ağzından klavyesinden çıkan sözlerle iki tarafta birbirine düşmanlık besliyor ve bu beni çok üzüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,514
Üyeler
164,688
Son üye
MatriXXL
Top Bottom