Lozan Antlaşması Maddeleri

Hatta imzalarken ayık olmadıklarını, içirip içirip imzalattıklarını söyledi.
gfdgdkjlgsfkjldgşs
Osmanlı torunu olunca ne oluyor hayırdır
reis bizde öyleyiz lakin şeriatçılardan yani Atatürk düşmanlarından bahsetmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunların bir merkezi var herhalde, orada bir düğmeye basılınca papağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorlar.
popcorn sever misin? mezarına s*çmışlardı en son

Yani bende sizin gibi karşı çıktım söylediklerine fakat büyüğüm olduğundan çok seviyemi bozmadım.
ben hocam bu traz saçma sapan şeyler söyleyip benim geleceğimle oynayacaksa seviyemi bozabilirim hocam bende büyükmüş küçük ona bakmam

Birisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Öyle bir şey olabilir mi ya. Atatürk zamanında Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü (MTA) 1935'de kurulmuştur. Bi taraflarından sallıyolar lozan bitecekmiş de maden çıkartacakmışız da bilmem neymiş. O arkadaşa ismet inönü asker kaçağıymış biliyo musun diye bi sor bakalım ne dicek :D

muhtemelen stalin'in kumlara yasin okulmuş olması daha mantıklı

Birisi ile siyaset tartışıyordum. Bana madenlerimizi Lozan Antlaşmasından dolayı çıkaramadığımızı, adaların Yunanistan'a verildiğini söyledi. Bende nerede yazıyor cart curt bir yerden buldu okudu. Bende ufak bir araştırma yaptım fakat net bir şey bulamadım. Böyle bir şey var mı, sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Aynen şey mi dostum?
2023'te bitecek , dış güjler fenan

Izledikten sonra haber ver siliciem gizli bilgi var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,654
Üyeler
187,223
Son üye
obisa
Geri