Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

Hitler İyi Bir Başkan mıydı?

ülke çok kötü durumda mıydı ? evet. ama hitler savaş öncesi durumda ülke için gerekenleri yaptı ve tam bağımsız da oldu. yine de bir diktatör ve halkına zulüm etmiş sonuçta o yüzden değil ama ülkeyi zenginleştirip yeniden bağımsız yapmış kişidir.
  2. snowfoxstache

KUDÜSE SAHİP ÇIK EY ÜMMET!!!

nE? umarım bunu söylememişssindir. konu bence forumu karıştırmak için açılmış raporlayalım arkadaşlar
  3. snowfoxstache

KUDÜSE SAHİP ÇIK EY ÜMMET!!!

u-usda türk ürünleri kullanmaya ve türk markalarından yemek yemeye karar verdim ve morgdan yazıyorum çok epik bir deneyim oldu o.O2
  4. snowfoxstache

12 Ada Konusunda İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar.(3 ada aldı!? Cevap)

Genelde insanlar tanınan bir siyasetçiye vs. saygı duymadığını belirtmek için böyle söylerler örneğin bunun maksadı saygısızlıktır. böyle bir durum olabilir yani sende de o yüzden böyle bir şey yazdım.
  5. snowfoxstache

12 Ada Konusunda İsmet İnönü'nün yaptığı hatalar.(3 ada aldı!? Cevap)

Ülkemiz adına yaptığı onca hizmetten ve vatan görevlerinden sonra ne kadar hatası olursa olsun bu kişiye İsmet diye hitap etmen bence yanlış. İnönü diyebilirsin ama İsmet diyince asker arkadaşınmış gibi oluyor.
  6. snowfoxstache

Osmanlı'nın Karanlık Yüzü..

o konuda da emin olmamakla birlikte kendi düşüncem haremi kendi faydası için kullanmaması için sanırım.
  7. snowfoxstache

bunun da olmamasının sebebi kadına güvenilmemesiydi. tüm entrikalarını haremle birlikte gerçekleştirebileceğine inanılıyordu.
  8. snowfoxstache

ben sosyal mrdyada tarih sayfası takip etmiyorum istisna olarak sadece milli mücadele dönemini çok detaylı anlatan bir sayfa takip ediyorum. dediğin kişiye de bakacağım ben okudum kitaplara ve dinlediğim objektif kişilere göre yorum yaparım.
  9. snowfoxstache

İlber Ortaylı esrar-içki konularına yaygın olarak, oğlancılık konusuna ise 'her yerde olduğu kadar' diye cevap veriyor.
  10. snowfoxstache

oğlancılığın yaygın olduğu birçok tarih kaynağında var
  11. snowfoxstache

idamlar falan neyse de osmanlının sonunu ekber erşad sistemi getirmiştir bence.
  12. snowfoxstache

Tarihe ilgim var bu ilgiyle ne yapmalıyım ?

bu forumda dinle ilgili konuşma hep farklı yerlere çekilir böyle linçlenirsin dostum.
  13. snowfoxstache

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

ben gerçek olduğunu düşünüyorum şu ana kadar gelinen bilimsel ilerlemeye göre.
  14. snowfoxstache

senin yazdığın ile cevapladığın mesajın ne alakası var :D ?
  15. snowfoxstache

maymundan değil maymunlarla ortak atadan geliyoruz.
  16. snowfoxstache

Sizce Atatürkün Cumhuriyeti kurduktan sonra yaptığı en büyük hata neydi?

o dönemde savaşa girmenin ne kadar riskli olduğunu görmüyor musunuz? ülke daha yeni ve bir büyük savaş daha kaldıramayacak durumdaydı.
  17. snowfoxstache

bu konuda menderesi suçlayabilirsin inönü kadar
  18. snowfoxstache

hayır iyi idare etti (o zaman olan imkanlar doğrultusunda ve sadece 2. dünya savaşı dönemi hakkında konuşuyorum)
  19. snowfoxstache

sovyetlerle çok gerginlik yaşadık 2. dünya savaşından sonra sıcak denizlerle arasında biz varız sadece çünkü 2. dünya savaşında amerkanın yanında olduk bu arada sonlarda.
  20. snowfoxstache

çinin değişmeyen dili yok dostum kazakistan ile türk dili gibi lehçeleri var 10000 yıldır. yani ne yazdığını anlayamazssın çinli olsan da. yeni kurulmuş bir devlet olarak dış ilişkiler çok önemli ve dünyanın çoğu geçtiğimiz sistemi kullanyordu o yüzden olduğunu düşünüyorum.
Top Bottom