Arama sonuçları: *

1. ''Wolfred!ghT

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Ne var ki düzelecek? Her şey harika değil mi (!) Halkımızın büyük çoğunluğu bu düzenden memnun zaten.
  2. ''Wolfred!ghT

🔥🔥🔥🥶Dolar yanıyor 26.02🔥🔥🔥🔥

Çok merak ediyorum. Bu durumu nasıl toparlayacaklar?
  3. ''Wolfred!ghT

($) Dolar, (€) Euro'nun önüne geçti !

ABD Merkez bankası başkanı Powell, dün bir açıklama yapmıştı. Galiba bu yüzden dolar hareketlendi.
  4. ''Wolfred!ghT

Dolar 18'e dayandı ! 1 $ = 17,92 ₺ !

Hocam bilmiyorum,sizi yanlış yönlendirmeyeyim.Ben ekonomist değilim. Ben gider kısa vadede bir miktar alırdım. Seçime doğru MB'deki rezervi doları düşürmek için kullanma ihtimallerine karşı fazla elimde tutmazdım. Yatırım tavsiyesi değildir.
  5. ''Wolfred!ghT

Dolar 18'e dayandı ! 1 $ = 17,92 ₺ !

50 baz puan arttırırlar ise gelişmekte olan ülkelerin para birimleri değer kaybeder. Tabi piyasa buna önceden endeksli olarak bu seviyelerde de kalabilir. YTD
  6. ''Wolfred!ghT

ABD Enflasyonu rekor kırdı ! 🔥

Neredesin sarı civcivim ordunun sana ihtiyacı var... Trump,belki gariptir falan filan ama adam ekonomiden anlıyordu. Bıden,daha düz yolda yürüyemiyor.
  7. ''Wolfred!ghT

Paramı ne yapmalıyım

Hocam eğer kripto, yatırım gibi işler ile aranız iyi ise kısa vadede size getirisi olacak bir kaç şey yatırım yapın derim. Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.
  8. ''Wolfred!ghT

Paramı ne yapmalıyım

Hocam bundan bir kaç sene öncesine kadar biriktirmek mantıklıydı. Şimdi biriktirirsen paran olduğu yerde değer kaybediyor.
  9. ''Wolfred!ghT

Faiz kararı açıklandı !

FED, faizi 75 baz puan arttırdı. İsviçre bile 15 yıl aradan sonra 50 baz puan arttırdı. Umarım merkez bankası doğru olanı yapıyordur.
  10. ''Wolfred!ghT

50 TL ile yatırım yapmak?

Hocam Şu anda dolar'a yatırım yapın diyeceğim de şuan artmaz gibi. Altın desen orası da hallice... İkinci el al-sat yapabilirsiniz. Bir yere günü birlik veya saatlik eleman olarak çalışıp bütçeyi arttırabilirsiniz. Kripto ile ilgili yatırımdan bu para ile kısa vadede pek bir şey kazanılmaz.Orta...
Top Bottom