6k maaş alıyorum alıcağım telefonun taksiti 7700 e geliyorTaksitle al ?
Telefon modelini gizli tutuyoruz galiba sır mı hocam6k maaş alıyorum alıcağım telefonun taksiti 7700 e geliyor
Hocam bundan bir kaç sene öncesine kadar biriktirmek mantıklıydı.Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı
Unutmuşum iphone 13Telefon modelini gizli tutuyoruz galiba sır mı hocam
Ayn bende onu düşünüyorumHocam bundan bir kaç sene öncesine kadar biriktirmek mantıklıydı.
Şimdi biriktirirsen paran olduğu yerde değer kaybediyor.
media markta 10 yada 12 ay sıfır faizli kredi veriyor ama kaç tl ye kadar bilmiyorum. bende iPhone 14 Pro Max alacağım ama yurt dışı biriktireceğim6k maaş alıyorum alıcağım telefonun taksiti 7700 e geliyor
Hocam eğer kripto, yatırım gibi işler ile aranız iyi ise kısa vadede size getirisi olacak bir kaç şey yatırım yapın derim.Unutmuşum iphone 13
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayn bende onu düşünüyorum
Yurt dışı sıkıntılı almayın pandemiden dolayı yapmışlardı sistemi diğer telefonların yurt dışında sorun yok ama iphonede sorun var almayın derimmedia markta 10 yada 12 ay sıfır faizli kredi veriyor ama kaç TL ye kadar bilmiyorum. bende iPhone 14 Pro Max alacağım ama yurt dışı biriktireceğim
hiç bi sorunu yok pasaport kayıt yaptıracağımYurt dışı sıkıntılı almayın pandemiden dolayı yapmışlardı sistemi diğer telefonların yurt dışında sorun yok ama iphonede sorun var almayın derim
Parayı 3 aylık kur korumalı hesaba koyabilirsin.Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim iphone 13 almayı düşünüyorum ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı
ne gibi bir sorun? bende alıcağım bu sene.Yurt dışı sıkıntılı almayın pandemiden dolayı yapmışlardı sistemi diğer telefonların yurt dışında sorun yok ama iphonede sorun var almayın derim
Ben olsam 3 aylık kur korumalı hesaba koyardım paramı veya dolara çeviripde tutabilirsin ama kur korumalı daha mantıklı tabii ki.Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim iphone 13 almayı düşünüyorum ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı