Neler Yeni

Paramı ne yapmalıyım

DarKDaySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet altın
Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim iphone 13 almayı düşünüyorum ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı

Son düzenleme:

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı
Hocam bundan bir kaç sene öncesine kadar biriktirmek mantıklıydı.
Şimdi biriktirirsen paran olduğu yerde değer kaybediyor.

DarKDaySs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet altın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cihangir

80+ Gold
6k maaş alıyorum alıcağım telefonun taksiti 7700 e geliyor
media markta 10 yada 12 ay sıfır faizli kredi veriyor ama kaç tl ye kadar bilmiyorum. bende iPhone 14 Pro Max alacağım ama yurt dışı biriktireceğim

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Unutmuşum iphone 13
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayn bende onu düşünüyorum
Hocam eğer kripto, yatırım gibi işler ile aranız iyi ise kısa vadede size getirisi olacak bir kaç şey yatırım yapın derim.
Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.

bey10

80+
1- o kadar pahalı telefona gerek var mı diye tekrar bir düşün önce çünkü 2 ay sonra sıkılacaksın zaten.
2- kesinlikle TL de tutma hesabını. yakın zamanda olan ödemelerin için çok ufak bir miktarı TL kalsın diğerini altına yatır şimdilik, diğer yatırım araçlarını zamanla öğrenirsin.
3-maaş hesabın ziraat ya da devlet bankasında ise 1.55 ten 20.000 TL kredi çekip alma seçeneğin var illa alacam diyorsan. aylık 800 TL ödemen olur, 36 vadeli ufak ufak ödeyebilirsin.

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
media markta 10 yada 12 ay sıfır faizli kredi veriyor ama kaç TL ye kadar bilmiyorum. bende iPhone 14 Pro Max alacağım ama yurt dışı biriktireceğim
Yurt dışı sıkıntılı almayın pandemiden dolayı yapmışlardı sistemi diğer telefonların yurt dışında sorun yok ama iphonede sorun var almayın derim

Cihangir

80+ Gold
Yurt dışı sıkıntılı almayın pandemiden dolayı yapmışlardı sistemi diğer telefonların yurt dışında sorun yok ama iphonede sorun var almayın derim
hiç bi sorunu yok pasaport kayıt yaptıracağım

Erimtan

80+ Bronze
ne gibi bir sorun? bende alıcağım bu sene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan çalışıyorum 2 ay filan para biriktirip telefonumu değiştireceğim iphone 13 almayı düşünüyorum ama bu süre zarfında paramın direk bankada durması beni zarara uğratırmı
Ben olsam 3 aylık kur korumalı hesaba koyardım paramı veya dolara çeviripde tutabilirsin ama kur korumalı daha mantıklı tabii ki.

Top Bottom