Arama sonuçları: *

1. A

Ekonomik durumunuz nasıl ?

Maalesef Çin her piyasayı bitirdi. Çok daha uyguna yapıyorlar her işi.
  2. A

Haha aynısı ya. :D Evini, arabasını, kullandığı dükkânı aldı. Tıraş olmaya gittiğimde hala yetmiyor para, zam yapabilirim diyor. :D Tatilde de filmler de gördüğümüz lüks restoranlardan fotoğraf atıyor ama. :D Nasıl yetmiyorsa artık. :D
  3. A

Aynı şekil berberler de öyle. 30 dakika da bir kişi tıraş ediyor, 500TL alıyor. 30 dk gibi bir sürede.
  4. A

Gayrimenkül şirketlerinden ev alan var mı?

Arsa lazım ona da işte. TOKİ'ye girmedin mi? Baya kişiye çıktı ama ne zaman yapılacağı malum.
  5. A

Onu halledersin de nereye koyacan onu da? :D
  6. A

Alacağın para. Haliyle ödeyeceğinde artıyor sonradan tabi. Sadece enflasyona ezdirmemek için yapıyor ev alacağın zaman. Onda bir bilgim yok. Ben erken teslimat olarak girdim, kuralı değil benim ki.
  7. A

Benim girdiğim Fuzulev de 6 ay da bir alacağın para %20 yükseliyordu enflasyon karşısında zararlı çıkma diye. Yoksa geç çıkarsa dediğin gibi zararlı olur. Bunu araştırıp, sorabilirsin.
  8. A

O eskidendi. Bu şekilde bir tane firma bu milleti tokatlayıp gitmişti. Ama şimdiki firmalar BDDK kayıtlı. O dediğin biraz zor. https://www.bddk.org.tr/Kurulus/Liste/89
  9. A

Evet. Önden bir miktar yatırıp, erken teslimata girdim ben.
  10. A

Ben girdim, nisan ayında teslimat. 2024 Ağustos gibi girmiştim.
  11. A

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Doğru bir karar. Bu seviyede tutup rezervleri arttırmak daha mantıklı.
  12. A

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Katılıyorum. Ara zam gelmez. Bakan da açıkladı gelmeyeceğini. Fiyatlarda da az da olsa eğilim var gerçekten. Ocak ayında aldığım ürünler şu an daha ucuz. TR'de ne düşer diyenler var. Al düştü işte zarar ettim ilk defa. :D Yeter ki düşsün de önemli değil. Sanırım şu an ki amaç da doları...
  13. A

🔥 Merkez Bankası Politika Faizini %25'e Yükseltti!

KKM'nin 2-3 sene içinde kademeli olarak kalkacağını okumuştum. Şu anlık mobil bankacılıktan yapmayı kaldırmışlar, sadece şubelerden yapılacakmış. Zamanla da kademeli olarak kaldıracaklar.
  14. A

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

S23 ULtra gibi telefonlara da atılıyor mu acaba IMEI? :D
  15. A

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Hangi telefonlara sorunsuz IMEI atılıyor acaba? Anca bu şekil yapabiliriz artık.
  16. A

📢 CB: ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR! ₺

Çoğu sitede zam geleceği yazıyor. Ama Hürriyet "Bugün bazı web sitelerinde asgari ücret ile ilgili yeni gibi servis edilen bazı haberler yer alıyor. Bakanımızın asgari ücretle ilgili yeni bir açıklaması olmamıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır." paylaşımı var. Bakan Vedat Bilgin...
Geri