Arama sonuçları: *

1. Akhiore

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Çin 💖 hakkımızı savun çin sizden fazla para kazanıyorlar ben razı deģilim
  2. Akhiore

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

Mümkün ama bir şey satıp girilmesi taraftarı değilim şahsen ben telefonumu ve bilgisayarımı borsadan kazandığım parayla aldım ama onları satıp borsaya girmezdim para kaybetme riskini göze alırsanız denenebilir tabi şanlıysanız 20 yi 200k bile yaparsınız
  3. Akhiore

💰Sözün bittiği yerdeyiz artık

Tamam tamam afrika bizi kıskanıyor. Ekonomimiz düzelse bile bizim düzeleceğimiz yok a diyene direkt yok b diyorlar. Hiç mi 150 200 kişi hırsızlığa karşı gelip sokağa çıkmaz herkes eline almış çekirdeği izliyor zaten satılan satıldı alınan alındı. Ülkeyi kaybettiğinin farkında olan herkese...
  4. Akhiore

🔥 $: 31.85 ₺ - €: 34.81 ₺ - ₿: 66.644 $ - Gram: 2.207 ₺ 🔥

TL hala 1tl sıkıntı yok !
  5. Akhiore

Aylık 100K lira iyi para mı?

Çoğu kişi dünyada yaşamîyor galiba türkiye ayrı bir gezegen heralde o zaman japonya iq seviyesi 106 ise türkiye iq seviyesi 80 se 90 iq seviyesini iyi olarakmı kabul edeceğiz
  6. Akhiore

Aylık 100K lira iyi para mı?

3255 dolar bence idare eder 1 kişi için 5 kişi ićin çok az yd ile karşılaştırılırsa ama bizim ülkemize göre iyi dolar olarak az
  7. Akhiore

🚨Netflix Abonelik Ücretlerine Zam Yaptı

Naysla 150tl ya geliyor 4 kişi kişi başı 37tl yapıyor bence iyi sinemaya fln gitmeyenler için bu arada MUBİ tavsiye ederim biraz sanat filmleri var ama çok iyi filmler var hayatımda gördüğüm en iyi filmler burada 1 yıllık kod satın alıp yıl boyu kullanıyorum kodlar 30,50tl arası değişiyor...
Top Bottom