Arama sonuçları: *

1. A

5k kredi en iyi nerden bulabilirim

Çözümü söyle buldum parçalı ödeme seçeneği var. Paranın elimde olanını ödeyip parçalı ödemeyle 5k lık kısmını 3 taksit yapınca sadece 300tl lık bir fark ortaya çıktı
  2. A

5k kredi en iyi nerden bulabilirim

Bilgisayar alıcam son 5k eksik kaldı acil almam lazım nasıl nerden alabilirim. Nays a baktım bana vermedi halbuki baya kullanıyorum. Qnb de hesabım vardı 3 ayda öderim dedim toplam ödeme 6k yı geçiyor.
  3. A

Paranın değerini en iyi koruyan yatırım aracı nedir?

Hızlı Coin al sat gibi altın alabileceğim düşük komisyonlu bir uygulama var mı. Haftalık harçlık alıyorum normalde bitcoine veya usdt ye yatıyorum harcıcağım zaman bozduruyorum bir kısmıda orda birikiyor iyi oluyor altına geçmek istiyorum ama bankalar çok komisyon alıyor
  4. A

En düşük dolar komisyonu nerde

Dolar almak istiyorum, en düşük komisyonla nerden alabilirim
  5. A

Millet ittifakı seçimi kazanırsa ekonominin başı Ali Babacan olacak

Benim anlamadığım neden kimse bakanlıkların başına gerçek ekonomistler getirmiyor. Özellikle köklü üniversitelerin başında alanında yıllarca uzmanlaşmış profesörler vardır. Özellikle Eğtim ve Ekonomi alanını partilere bırakmamak lazım bence
  6. A

Bugün dolara noluyor ?

Elektronikte düşmesi için en az 2-3 ay sabit kalması lazım. Satıcı yüksek dolar kurundan alıdığı elindeki cihazları satııp bitircek de (ki dolar düştü fiyatlarda düşer diyerek satışlar baya azalacak) daha sonra düşmüş dolar kuruyla yurt dışından yeni cihazlar getirtecek ölme eşeğim ölme
Top Bottom