Arama sonuçları: *

1. AliMert37

🚨 DOLAR 34 ₺ OLDU HAYIRLI OLSUN 🚨

100 TL olsun ne güzel (30 dolarlık AMD hissesi aldım)!
  2. AliMert37

Yardım BORSAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM NASIL GİREBİLİRİM

Aynen vergi gelecek diye bı muhabbet döndü. 2 ayda 450den 630a çıkan hisse 2 günde ettirdiği kârı batırdı. 1klik bı hisse bıraktım kalan parayı çektim komple
  3. AliMert37

Yardım BORSAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM NASIL GİREBİLİRİM

Girme :D Şaka bi yana vergi muhabbeti dönmeye başladığından beri borsa baya bi düşüşte. Çıktım ben paramı çekip.
  4. AliMert37

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Adam haklı düşük değil çok düşük
  5. AliMert37

1 Milyon TL ye arsamı almak bankayamı yatırmak

Parayı yaksın en azından ısınır :D
  6. AliMert37

🔴 MERKEZ BANKASINDAN İFLAS GİBİ TARİHİ ZARAR! 🔥

hocam kask cezası 600 tl klips takılı değil diye nasıl 1k+ ceza yazıyorlar
  7. AliMert37

10k ile ne yapabilirim

Midasta 2 3klik hissem var zaten. Genelde büyük şirketlerin hisselerinden alıyorum yavaş yavaş THY koç holding tarzı. Bu listeye de bakacağım hocam sağolun
  8. AliMert37

10k ile ne yapabilirim

Yaklaşık 10k param var ve bununla birşeyler al sat yaparak katlamayi düşünüyorum. PC parçaları olur farklı şeyler olur. Ne al sat yapabiirim nasil uyguna alabilirim ve kolayca satabilir miyim?
  9. AliMert37

Dolarmı altınmı alınır

Ben paramı hisseye yatırıyorum. Altına göre daha riskli ama büyük şirketler uzun vadede zarar ettirmez. YTD
  10. AliMert37

Öneri Birikmiş parayı nasıl katlayabilirim?

Aynen hesabı açtığın kişinin bilgilerini gireceksin. Midasta bankadan falan para yüklüyorsun bakiye olarak duruyor. İstersen arkadaşın dediği gibi dolara çevirip bırakabilirsin yada hisse alabilirsin.
  11. AliMert37

Öneri Birikmiş parayı nasıl katlayabilirim?

18e kadar beklemene de gerek yok aslında. Aile büyüklerinden birinin üzerine açabilirsin. Maksat tl olarak durup değer kaybetmesin:(
Top Bottom