Arama sonuçları: *

1. Aybars Han

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Valla o taşlar bir tek bana oturuyor, ulan bir araştırma yapmam gerekliydi kitap aldım o fiyatlar neydi abow Şaka maka iyi bir şey varsa destekler devamını isteriz. Ama hala çok iyimser bir havanın olduğunu düşünmüyorum.
  2. Aybars Han

Bunu da başardık! Türkiye, Venezuela'yı geçti!

Ben bunları takip ederken en son enflasyona yüzde 30 diyorlardı da gerçek enflasyon yüzde 60 civarı deniliyordu. Aslında aşırı beter durumda olmamamızın sebebi alışmış olmamız. Anormal derecede yüzde yüzlere falan çıkmadıkça bizi çok etkilemeyecek.
  3. Aybars Han

📌 Şimşek: "2026'da dev ekonomiler liginde olacağız"💰🪙

Bu kadar kısa sürede böyle bir torbaya girmemiz imkansız açıklama emrinin yerel seçimler için reisden geldiğini düşünüyorum zira Mehmet Şimşek gerçekçi bilgili biri. Ancak ben inanıyorum ki mehmet şimşeğin gerçekçi uçuk olmayan ekonomik politikaları 2027 2028 de sonuçlarını gösterecektir yoksa...
  4. Aybars Han

🔥 İhtiyaç Kredisi faizleri yükseldi!

Habercimiz yavuz yine güzel haberlerini getirmİ-
  5. Aybars Han

🚨 Memurların 2024 ve 2025 yeni maaş zamları açıklandı!

neyse. Sildim hiç uğraşmayacağım.
  6. Aybars Han

🚨 Memurların 2024 ve 2025 yeni maaş zamları açıklandı!

Abi öğretmenliği küçümseyenler gibi olmayacağım meselai slayt okutup telefona bakıp temiz maaş alan ''vatan haini'' desek isabetsiz olmayacak kişiler var ama zar zor bu mesleği yapıp, bu mesleği severek yapıp zor geçinen de var. Ben burada bu asgari ücretin bu kadar artmasının ne zaman yararı...
  7. Aybars Han

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

eynen bunu kesinlikle biliyorum akpliler bak bunlar geldi hani düzelecektiğ falan diyecekti
  8. Aybars Han

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Bizim gencolara çalıntı vaatleri vardı ötv kaldırılcak diye nerede o kaç hafta geçti? Neyse ötv yi de yüzde 2 kısarlar bizim akapelir inanıro.O2o.O2 1688709284 devlet elden gitmedikçe her b'''a böyle tepki vereceğim
  9. Aybars Han

🔥 Dolar 25.67 ₺ - Euro 27.87 ₺ - Altın 1.574 ₺ REKOR! 🔥

Beyaz kurtdan görmüşdüm güzel şarkı bence
  10. Aybars Han

ASDASDASDSA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHH TABİ OLM REİSİN DEHASINDA OLMAYAN SUSSUN
  11. Aybars Han

o sırada beyin seviyesi akp lilere eş olan muhalifler:5 rakamlı yaptı ama 6 7 rakamlı niye yapmıoğ gücü yomuğ 1687448387 OOOOOOOOOOOOOHHOGOOGHOGOHGHOHOGOGOHGOGOHOGOHGOHGOGOHGOHOHGOGHOHOOOOOOOHG
  12. Aybars Han

Doğru demişim galiba
  13. Aybars Han

Asgeri ücret zammı sonrası daha fazla para basıldı yanlış bir zamanda doğru karar gibi bir şey bence. Tabi ben ekonomist olduğumu iddia edmiyom doğrusunu bilen söylesin.
  14. Aybars Han

hay '' 800 değil miydi gram yaa ben biraz geri kalmışım bu fiyat çeyrek diye hatırlıyorum
  15. Aybars Han

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Beğa anlaği qebeş qablumpaha mllet size şeh mi olcag qawavize mi olcaq şey mi olcaq bwyn yoq sizdeh vallah
  16. Aybars Han

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

KADER OLUM REİSİN SUÇU MU VAR SAÇMA SAÇMA KONUŞUP ADAMIN ASABINI BOZMAYUN UAA
  17. Aybars Han

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

@ K1NGO82 canını yakan nedir yeğen gel buraya
  18. Aybars Han

📣🔥 Erdoğan'dan gençlere müjde! Vergi indirimi, telefon, bilgisayar, internet...

Nefret ediyorum bu adamdan yaa şu yaptığı çoğu salladığı reklamlar tutmadı çabalıyor ama zort yine de kaybedebiliriz.
  19. Aybars Han

📢 CB: ASGARİ ÜCRETE ZAM GELİYOR! ₺

yakında reisimiz asgari ücreti 100 bin bile yapar avrupalılardan zengin olucaz inş (!)
  20. Aybars Han

Yardım Gerçekten çok yoruldum. İş önerisine ihtiyacım var

Hocxam ingilizlere içerik sunduğundan mı? 1673762936 Tam bilmiyorum olacaktı zaten.
Top Bottom