Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

🔥(BİNDİRİM) Devlet Artık İnternetten Yapılan Satıştan %25 Stopaj Vergisi Alacak🔥

Yine zengin kazanıyor bu ülkede. Parası olan seneye kalmadan interetten ihtiyacı olan ürünü alır ya dabiraz fazla verir mağazalardan alır diğer sene. İnternetten satılan ürünler çoğunlukla daha ucuz mağaza fiyatlarına göre .Çünkü kira işçi masrafı olmadığı için. İhtiyacı olan insanlar ucu ucuna...
  2. DonanımFikir

🟢 İslâmi kart "tayyab" hizmete başladı! 💳

Gerçekten amacının hakkını verecekse: Kart Ücretsiz olmalı. İhtiyaç sahiplerine [Kendi kazandıkları kazançlarından] bakiye yükleyip Tayyab kartı vermeliler . Dediğimi yapsınlar anlarım ama kart ücreti vb. zaten baştan amaçlarını belli ediyor. Bir de aylık abonelik varmış en saçması....
  3. DonanımFikir

🟢 Şimşek: Ekonomide taşlar yerine oturuyor! 💰

Ekonomi keşke düzelse kemer sıkmaya razıyız bu sene , ama düzelsin de herkes rahat yaşayabilsin . Dedikleri ile olacaklar bir tutacakmı zamanla göreceğiz .
  4. DonanımFikir

Silindi

Ekonomi Kötü. Hele ki günümüzde öğrenciler için diyebilirim. Kazandıkları harçlık veya burs , enflasyondan ötürü pek yetmiyor. *Bir de gıda fiyatları pek fazla artmaz. [İthal ettiğimiz veya araba telefon gibi örneklere bakarsak.] Çoğu gıda ürünü ya yerli üretim ya da ülkemizde üretildiği için...
  5. DonanımFikir

Artık ATM'lerden para çekerken bir daha düşünün!

Bu olaıyn Zaten paramızın değersizleştiğinin apaçık bir kanıtı diyebiliriz. Muhtemelen bu olayla birlikte 5TL 10TL 20TL gibi paraların yeni üretimi azalabilir yoksa neden böyle bir şey yapsınlarm?
  6. DonanımFikir

🔥 $: 31.85 ₺ - €: 34.81 ₺ - ₿: 66.644 $ - Gram: 2.207 ₺ 🔥

Ne zaman düşer acaba? Bari yatırım tavsiyesi değil yazsaydın.Ciddiye alan olur. Bu arada hepimize geçmiş olsun bu. Enflasyonun da şahlanışı durmayacak belli bu kadar döviz yükselişi sonrası. 32'ye doğru ilerliyor dolar.
  7. DonanımFikir

🚨 Hükümet, memurlara zam teklifini verdi! HÜSRAN!

İnşallah zammı dengeli yaparlar diyoruz bi uçurum zam yapıyorlar bi de enflasyona yetişemeyecek bile zam teklifi veriliyor.
  8. DonanımFikir

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

Bu kadar zam olmasına rağmen çöplerde ekmek halen oluyor. Forum dostlarıma önerim , bayat ekmekleri değerlendirmek bir şekilde, bu zamlara doğrudan bir şey yapamayız.
  9. DonanımFikir

🚨 1.1 Trilyon ₺'lik ek bütçe meclise sunuldu!

Bu tarz durumların sorununu malesef benim gibi fakir-orta kesin çok hissediyor. Para basıldıkça da malesef TL'mizin değeri azalıyor. Yeterki deprem bölgesindeki dostlarımızın da sorunları çözülsün , binalar, yeni altyapı, iş imkanları ciddi masraf tabii ki.
  10. DonanımFikir

2024'Te ekonomi düzelir mi?

Düzelebiliri seçtim bu gidişle bence olmayabilir. Doların 50 60 olduğunu gördüğümüz zaman Venezuela'dan farkımız kalmaz diyeceğim ama şimdiden de pek farkımız yok gibi. Eskiden 5TL harçlık verilirdi 1 öğün doyulurdu artık 2 su bile alınmıyor o para ile .
  11. DonanımFikir

🔥Dolar 26.03 TL oldu🔥

İşin garibi 2020'de sistem almaya çalışıyorken dolar 10ar 10ar kuruş düşüyor diye öyle gaza geliyordum ki... O zamanları yeniden yaşama ümidiyle diyelim gençlik olarak.... Yapacak bir şey yok, tek kişi ile düzelecek bir enkaz değil. Doğru ekoanomi politikaları şart.
  12. DonanımFikir

📌 Cumhurbaşkanı'ndan emeklilere yeni müjde!

Bizde de öyle nisanda ödenmeye başlanmış görünüyor ama halen para yatırılmadı.
  13. DonanımFikir

📌Merkez Bankası kredi kartlarına avans sınırı getirdi! 💳

Zenginler düşünsün diyorum , beni pek etkilemedi. Yine de bu tarz sermaye kontolleri uzun vadede devam ettiği sürece iyi olmayacak, daha bunlar başlangıç.
  14. DonanımFikir

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

Hükümetin ülkemiz için bahsettiği ''Çin Modelli Ekonomiyi '' iliklerimize kadar hissediyoruz. *Zamanında 5TL olan çipköfte bile 25TL olmuş durumda. İllaki bir şey satın alırken söylediğimiz rakamlarmı artsın . *Resmen enkaz ekonomiyi daha da presliyorlar. Yani Uzun vadede bunun gibi yüksek...
  15. DonanımFikir

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Ay sonunda yatırılacakmış diye duydum , inşallah olur artık.
  16. DonanımFikir

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Daha tam manasıyla tüm EYT mağdurlarına maaş verilmedi. Ay sonu verilecekmiş diye biliyorum bazılarına da. Tam da seçim sonrasındaki zamanda maaşların yatacak olması.... AKP çok iyi strateji yapıyor seçim için . Yaptıklarına iyi ve kötü dediğimden değildir. Umarım ekonomi bu durumu kaldırabilir...
  17. DonanımFikir

Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Bilerek yaptıkları da belli, havadan faizler düşürülmüyor. Kararla alınıyor ve etkileri görülüyor. Birazcık da harbi ekonomistleri dinleseler, bilmediklerinden de değil aslında...
  18. DonanımFikir

Yıl sonu dolar tahmininiz nedir? (KONU GÜNCELLENDİ)

18,50 Civarlarında olur şuanki koşul işe. Eğer durum iyiye gidersede 16 Civarlarında olur. YTD
  19. DonanımFikir

Erdoğan: "Yılbaşında asgari ücrete güçlü zam yapacağız"

Çin modelli ekonomi deniliyordu, hadi bakalım. Artık sayıları daha fazla söyleriz bir şey alırken.
  20. DonanımFikir

•Dolar güne yükselişle başladı ! 1$ = 17,18 ₺

Bu gidişle zamlar gelir hemde maaşlar yattıktan sonra.. Prime day fırsatları da bayrama gelmeseydi , dolar artmadan ihtiyacı alırdık.
Top Bottom