Neler Yeni

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
EYT çıkması bile yanlış bir adımdı ülke hazinesi ekstra yük bindirdiler.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Umarım bir sorun olmaz çünkü benim babam da şimdi bu açıklamadan sonra emekli olmuş oldu. Babam 20 senelik esnaf ve prim günü 7485 ama bağkur için daha fazla prim istiyorlardı ve şimdi SSK ile aynı güne eşitlendiler 7200 - 7200 oldular. İyi bakalım hayırlısı olsun :kizginpeepo: Babamda bu habere sevindi doğal olarak. Adam yoruldu artık :)
bi anda işi gücü bırakmayın babam 3 martta eyt den emekli oldu işten çıktı 2 aydır parasız emekli maaşı gelecek diye bekliyoruz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hiçbir hükümet lideri ekonomiyi düzeltmez, kurmayları düzeltir. Sadece Bilge Yılmazın bilgisi mevcutta ki tüm ekonomi yönetiminin 10 katının üstünde, merkez bankası başkanı Hakan Kara'da (veya alanında uzman) olursa emin ol liyakatlı insanlar göreve gelmiş demektir. Liyakatı gören firmalar ve yatırımcılar Türkiye'ye akacak doları baskılamak için doları satmaya gerek kalmayacak. Alım gücü ne kadar artar bilemeyiz ama liyakatlı insanlar gelsin yeter.
Anlatamıyorum be knk. Kılıçtaroğlu pekkayla iş birliği yapıyo falan diyolar.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
erdoğancı değilim ama inşallah iktidardan inmez gönül ister sinan kazansın ama o imkansız olduğu için yapacak bişey yok erdoğan başarılı değil ama siz kk nın ekonomiyi vs. düzelteceğine inanıyomusunuz
ŞASÖŞLCSAÖŞLASÖCŞSAÖCASŞÖCSİAŞÖCAİSŞÖCAİŞSÖCAŞİSÖCAŞİÖCAİSŞ

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Anketler iç açıcı olsaydı eyt de yoktu asgari ücrete ikinci zamda yoktu emekli maaşı 7.500 de değildi ve binlerce kalem ürüne ek vergi gelecekti.

Ekonomi bu kadar kötü yönetilmeseydi kur korumalı sistemide olmayacaktı.

Şimdi bir düşünün zengini daha çok zengin eden kur korumalı mı daha çok yük getirdi yoksa eyt mi

Liyakatsız sistemde sadece halk kaybeder.

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
ege
zeka seviyeleri fenasal düşük madem ekonomi şuan kötü madem memnun değilsin gelicek olanın düzeltip düzeltemeyeceği fark bile etmez sonuçta şuan kötü dostum ŞUAN KÖTÜ SAŞLMLŞCAMLŞSAMŞLCASMÖŞLCSAMCASŞCM

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Onlara nebati hak kanka. Işıltıyla sistem toplarlar artık.
Haksız değiller aslında
1683397004479.png

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
zeka seviyeleri fenasal düşük madem ekonomi şuan kötü madem memnun değilsin gelicek olanın düzeltip düzeltemeyeceği fark bile etmez sonuçta şuan kötü dostum ŞUAN KÖTÜ SAŞLMLŞCAMLŞSAMŞLCASMÖŞLCSAMCASŞCM
Olsun kk seccadeye bastı. Bilerek bastı hatta üstünde zıpladı (Kesin bilgi (!)). Tam da seçim zamanı yapılacak şey işte :d

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam