aynı şekilbenim babama hala emekli maaşı bağlanmadı. 3 martta başvurduk 2 ayı geçtik
Ben sana küstüm cs gelmedinO sırada bizim eşgal
Alıntıyı görüntüle
80 milyondan hesaplarsak %1,25 yapıyor.1 milyon yüzde kaça tekabül ediyor mültecilerde oldugu için hesaplayamadım
60 milyon kişi oy kullanacak80 milyondan hesaplarsak %1,25 yapıyor.
E niye bu kadar gecikmiş sizin işlemler? Kasada para kalmadığı için mi acep?aynı şekil
Çevrede ve görüştüğüm çoğu kişide aynı durum. Fakat akrabalardan falan az da olsa emeklilik işlemleri tamamlanan var.E niye bu kadar gecikmiş sizin işlemler? Kasada para kalmadığı için mi acep?
Bizim servis şoförüne müjdeyi verdim kendisinin de 7500 prim.vardi 188bin tl yatirmasi gerekiyordu eksik gün için. Kurtuldum oyun AKP ye diyor.bize de baklava sözü.Son Dakika! Erdoğan: Küçük esnafımızın prim gün sayısını 7 bin 200'e indiriyoruz
"1 MİLYON KÜÇÜK ESNAF YARARLANACAK"
Küçük esnaf için bir müjdesinin olduğunu duyuran Cumhurbaşkanı, "Küçük esnaflara da bir müjde vermek istiyorum. Prim ödeme gün sayısını SSK'lılarla eşitleyerek 7200 güne indiriyoruz.
Bu çalışmadan 1 milyon küçük esnaf faydalanacak." ifadelerini kullandı.
KAYNAK
1,6 o zaman60 milyon kişi oy kullanacak
komediKurtuldum
Umuyorum yoğunluktandırÇevrede ve görüştüğüm çoğu kişide aynı durum. Fakat akrabalardan falan az da olsa emeklilik işlemleri tamamlanan var.
sikayetvar'da da bu konudan şikayetçi olanlar var.
ben yoğunluktan olduğunu zannetmiyorum vallaUmuyorum yoğunluktandır
Ne bileyim yalan olmasın sonra bu iş
Peki bunlar seçimi kaybederse bu gelişmeler yanar mı acaba?