Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

DOLAR DÜŞÜYOR ! ABD Bankası Açıkladı

Dolar düşse de maalesef fiyatlarda aşağı ivmeli bir oynama olacağını hiç sanmıyorum. Bizim insanımızdan beklenmeyecek bir hareket. 33'den 25'e kadar düşer indirmezler fiyatı 25'den 27'ye geri çıkınca abi dolar arttı zam yaptık derler...
  2. Dontaçhi

Asgarî Ücret 380$ Seviyelerini Gördü!

Dün öğlen saatlerinde bana "akşam dolar bi anda 18 den 11'e kadar düşecek" deselerdi hadi ulan ordan bende dalga mı geçiyorsun derdim. Aslında her şey mümkün. 10 altına da düşebilir, 20 üstüne de çıkabilir.
  3. Dontaçhi

Dolar 15,20 TL'ye düştü! Edit: 22:40 - 13,20 TL

CCC TÜRKLER GELİYOR CCC ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN
  4. Dontaçhi

Dolar 14,36TL oldu. Düşünceleriniz?

14.44 olmus bile...
  5. Dontaçhi

DOLAR AN İTİBARİYLE 8.88

Şakasına "Düşerken hiç haber olmuyor da yükselince neden haber oluyor" yazıp ortalığı karıştıracaktım ki grafiğe bir bakayım dedim grafik hiçte düşmemiş ki :kekw: GÖREV BAŞARISIZ. KAOS ÖNLENDİ.
  6. Dontaçhi

arkadaşlar 120 tl param var ne yapayım

Yarın Steam indirimleri başlıyor. güzel oyunlar alabilirsin.
  7. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Hocam bilmediğim bir konu değil, "Yanlış" bildiğim bir konu. Ben bu konuyu böyle biliyordum ve böyle yazdım. "Bir konuyu Yanlış bilmek" ne zaman cehalet oldu? Aksine yanlış bilmek değil, öğrenmemek cehalettir diye biliyorum ben. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. 1615203358 Senin işine geliyor...
  8. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Art niyetli bir şekilde yazmadım hocam fakat yanlış anlaşıldım heralde. Konu hakkında biliyormuş gibi değil, doğru veya yanlış bildiklerimi söyledim. Bildiklerini doğru da yanlışta olsa söylemek "cehalet" kavramına girmiyordur heralde.
  9. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Kesinlikle hocam zaten bu konuda tamamen size katılıyorum ben. Sadece yanlış bildiğim şeyler var(mış)dı.. Siyaset, Tarih, Politika.. bunlarla aram 0 olduğundan bir bilgim yok amacım tartışmak değil doğrusunu öğrenmek aslında. Ben bu şekilde biliyordum ve bu şekilde bir yorum yaptım tartışmak...
  10. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Bilmiyordum hocam aydınlanmış oldum. Teşekkür ederim :love:
  11. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Bir umuttur yaşamak hocam :D 1923 de imzalandığını ve 100 yıl süren bir antlaşma olduğunu biliyorum ben. Yanlışım varsa bilen biri beni de aydınlatırsa sevinirim Tekrar ediyorum sonra millet bana atar gider yapıyor o.O2 Siyaset, Tarih ve Politika ile aram pek yok.
  12. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Asgesifliğe ne gerek var hocam biraz fazla agresif bir yorum olmuş saygı çerçevesinde tartışmak varken neden bu atarlar anlayamadım? Belirttim zaten burada. Siyaset, Politika ile aram pek yoktur. Sadece kabaca Lozanın 1923'de imzalandığını ve 100 yıl süren bir antlaşma olduğunu biliyorum buna...
  13. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

İşin şakası bu olsa da lozan antlaşması zamanında da yararımıza gibi gözükse de zararımıza olan bir antlaşmaydı zaten.
  14. Dontaçhi

Dolar Hızla Yükseliyor

Bu ülkenin düzlüğe çıkabilmesi için önce 23'de bitecek lozan antlaşmasının bitmesi gerek. Daha sonra ülkedeki madenleri işleyebilmemiz için o madenlerin tesislerinin kurulması gerek. Bugün lozanı tekrar yenilesek ( ki amerika,avrupa ülkelerinin de istediği bu) dolar gene düşecek 3-4 belki 2...
  15. Dontaçhi

Dolar 6.93 Oldu!

Kulaklığın stoklarıyla ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Tek gecede Cloud 2 740TL'den 800TL'ye fırlammalı. Ben düşsün diye beklerken o artıyor
  16. Dontaçhi

Dolar 6.93 Oldu!

Dolar düşüyor da benim almak istediğim kulaklığın fiyatı artıyor? bu terslikte bi iş var arkadaş böyle olmaması lazımdı?
  17. Dontaçhi

Simite bile zam geldi aç kaldık aç

Asgari ücrete her zamanki gibi 100-200 değil de 500 TL zam geldiği için herşeye zam geliyor. Normaldir.
  18. Dontaçhi

Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı?

Çok fazla hakim olduğum bir konu değil fakat Etherium daha mantıklı gibi geliyor bana.
Geri