Arama sonuçları: *

1. Erdem Arslan

Kasiyerlik VS Garsonluk

Garsonluğun iş yükü çok fazla. Kasaya bakıp rafları düzenleyeceğim dediğin iş ne kadar zor olur tahmin edemiyorum. Ben yine de raf ve kasaya bakardı. Ama parayı kazanacak olan sensin. Daha fazla paraya ihtiyacın varsa garsonluk da yapılır.
  2. Erdem Arslan

🔥 1 [$] DOLAR ARTIK 31 ₺ OLDU! 🔥

Tatsız.
  3. Erdem Arslan

70 Yıllık Türk Gıda Markası İflas Etti! 🔥

Adını ilk defa duydum.
  4. Erdem Arslan

🚗 2024 YENİ TRAFİK CEZASI ZAMLI MENÜ! 🔥

Hep söylüyorum bu cezalar sabit değil de aracın fiyatına oranlı olması lazım. Ayrıca cezalar hiçbir şeye çözüm değil. Sen emniyet kemeri takmayan adama 700 lira ceza versen ne olur vermesen ne olur. Adam kendi canını hiçe sayıyor. Kendini düşünmeyen adam kimseyi düşünmez.
  5. Erdem Arslan

🔴 SON DAKİKA - EMEKLİYE BİR EK ZAM DAHA YAPILDI! 🔥🔥

Bir 5 de benden olsun. Helali hoş olsun. Emeklilerin asgariden az alması kadar saçma bir durum yok.
  6. Erdem Arslan

🔥 DOLAR ARTIK 30 ₺ OLDU 🔥

Onların dolarları varsa bizim Allah'ımız var. İsterse 100 lira olsun benim hayatımda bir şey değişmiyor ki.
  7. Erdem Arslan

👨‍💼 2024 - Memur Maaş Listesi! 💵

Öğretmenlik kadar müthiş bir meslek yok abi. Saatlik ücreti tablodaki bütün memurların iki katı.
  8. Erdem Arslan

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Memur maaşı o kadar oldu mu ya 😄.
  9. Erdem Arslan

💂Bedelli askerlik 122 bin 351 liradan, 182 bin 608 liraya yükseldi.

Bedel f/p değil bu satten sonra. Paşa paşa u askerlik yapıp gelinecek 🙂
  10. Erdem Arslan

🟢 Memur ve Emeklinin Maaş Zammı Belli Oldu!

ABD'de farklı eyaletlerde saatlik asgari ücret farklı hesaplanıyor. Maaşlar da aynı şekilde pahalı olan eyaletlerde daha yüksek. Büyükşehirlerde kira, toplu taşıma vs. ücretleri daha yüksek olduğu için memur olarak büyükşehire atanmak hiç de mantıklı değil.
  11. Erdem Arslan

Dolar kuru 2024 tahmin

Asgariyi yıl sonu 400 al hesapla. 40'ı rahat geçer diye düşünüyorum.
  12. Erdem Arslan

Neye yatirim yapmak daha mantikli? Dolar , borsa vb

Bizim borsaya şuan çok kötü durumda. İleride ne olur bilmiyorum ama bana göre borsada kazanmak çok zor. Diğer seçenekleri değerlendirmeni tavsiye ederim.
  13. Erdem Arslan

Vadesiz Altın Hesabı Banka Önerisi

Dostum okudum şimdi. Altınını ücretsiz olarak saklıyorlar bildiğin. Bu işte bilmediğimiz bir detay vardır diye düşünüyorum. Neden adamlar senin altınını ücretsiz korusunlar ki!
  14. Erdem Arslan

Bu devirde çok sakat. Tanıdık kuyumcu yok saklayabilecek durumum da yok. Ayrıca mobil bankacılık üzerinde alım satıp yapmak kolay oluyor.
  15. Erdem Arslan

Eyw başkan para aldıklarını bilmiyordum.
  16. Erdem Arslan

Eyw başkan ona da bir göz atayım.
  17. Erdem Arslan

Hocam bende nays yok. Naysla altın alıp satanı da duymadım maalesef.
  18. Erdem Arslan

Bunu hangi banka için söylediniz? Bir de dengeler derken neyi kastettiniz. Bankacılıktan pek anlamıyorum da.
  19. Erdem Arslan

Öncelikle iyi akşamlar herkese. Vadesiz altın hesabı açıp elime para geçtikçe içine atmak istiyorum. Yalnız kafama takılan birkaç soru var. Makas oranları dönem dönem değişiklik gösterir mi yoksa atıyorum x bankası y bankasından her zaman daha mı pahalıdır? Bu bağlamda hangi bankayı tavsiye...
  20. Erdem Arslan

Uzun vadeli yatırım nereye yapılmalıdır?

Borsadan alıyorsa kazandıracak hisseleri öngörebiliyorsa orda parayı katlayabilir. Anlamıyorsa uzun vadede değerini çok yüksek ihtimalle koruyacak biraz da kar sağlayabilecek altın var.
Top Bottom