Neler Yeni

Vadesiz Altın Hesabı Banka Önerisi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Öncelikle iyi akşamlar herkese. Vadesiz altın hesabı açıp elime para geçtikçe içine atmak istiyorum. Yalnız kafama takılan birkaç soru var. Makas oranları dönem dönem değişiklik gösterir mi yoksa atıyorum x bankası y bankasından her zaman daha mı pahalıdır? Bu bağlamda hangi bankayı tavsiye edersiniz? Altın-satım işlemleri vergilendiriliyor mu? Bir yerde binde iki vergi alınıyor diye okumuştum. Herkes Kuveyt Türk'ü öneriyor. Söylendiği gibi bu bankanın ATM'lerinden altınımı fiziki olarak çekebilir miyim? Son olarak Ziraat Bankası neden önerilmiyor. Bugün kurlara baktım. Mesai saatleri içinde diğer bankaların çoğundan avantajlıydı. Müsait bir zamanda Kuveyt Türk'e gidip müşteri temsilcisiyle konuşacağım ama size de bir sormak istedim.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Kurlar avantajlı ama dengeler olarak çok orantısız

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Nays'ta altın alıp satmak var. Hani ihtiyacınızı karşılar mı bilmem ama söyleyeyim dedim. Şu dönemde herkeste nays var ya ondan dedim.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Nays'ta altın alıp satmak var. Hani ihtiyacınızı karşılar mı bilmem ama söyleyeyim dedim. Şu dönemde herkeste nays var ya ondan dedim.
Hocam bende nays yok. Naysla altın alıp satanı da duymadım maalesef.

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Enpara kullanıyorum altın hesabı olarak memnunum.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Makas aralığı en avantajlı olan bankalardan biri Kuveyt, şahsen oradan kullandım. Fakat altınlarımı fiili çekmek istediğim zaman gram başına 15tl para aldılar. Bu benim sinirimi bozdu ve daha da kullanmadım. Belki diğer bankalarda da vardır bilmiyorum fakat benim olanı çekmek için para alınması çok saçma.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Fiziki olarak almanı öneririm. Kendi elinde olsun. Annende veya varda eşinde sakla. Tanıdık bir kuyumcun olur sürekli alırsan makası biraz kısıyorlar senin için.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Makas aralığı en avantajlı olan bankalardan biri Kuveyt, şahsen oradan kullandım. Fakat altınlarımı fiili çekmek istediğim zaman gram başına 15tl para aldılar. Bu benim sinirimi bozdu ve daha da kullanmadım. Belki diğer bankalarda da vardır bilmiyorum fakat benim olanı çekmek için para alınması çok saçma.
Eyw başkan para aldıklarını bilmiyordum.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Fiziki olarak almanı öneririm. Kendi elinde olsun. Annende veya varda eşinde sakla. Tanıdık bir kuyumcun olur sürekli alırsan makası biraz kısıyorlar senin için.
Bu devirde çok sakat. Tanıdık kuyumcu yok saklayabilecek durumum da yok. Ayrıca mobil bankacılık üzerinde alım satıp yapmak kolay oluyor.

Top Bottom