Arama sonuçları: *

1. HamsiKraker

🔥 DOLAR ($) 28.09 ₺ - EURO (€) 30.03 ₺ - ALTIN (1.784 ₺) 🔥

Yav padişahım hep dolar şu olmuş euro bu olmuş diyorsun bir gün de TL'nin fiyatını yaz(!)
  2. HamsiKraker

📌 Şimşek: "2026'da dev ekonomiler liginde olacağız"💰🪙

Umarım hepimiz haksız çıkarız, yanılırız da ekonomi düzelir
  3. HamsiKraker

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

Yapma hocam üzerine 2 tl ekle 2 ekmek al en azından karnın doyar
  4. HamsiKraker

Halka arz ebebek para iadesi gelmedi

lotlar hesabına düşmüştür ya ebebek işleme başladı
  5. HamsiKraker

Gıpta Ofis Kırtasiye Bugün Halka Arz Ediliyor

tabii ki kazanan var. Ama izenr ilk tavan bozduğu gün perşembeydi sanırım o gündne korktum sattım sat dediniz sattım diyenlerde var. Veya düşüşte olan kaleyi satıp izenr enery almak yerine kalenin yükselmesini bekleyenler var kaç gündür. Bu cehaletle hem kazanan hem kaybeden var. E birileri...
  6. HamsiKraker

Bence de öyle size katılıyorum. Benimde sözünü ettiğim şey o. İnsanlar sizin de sözünü ettiğiniz şeyi yani yatırımı bilmiyorlar. Tek bildikleri "şey 1 atıp 2 alacam, kısa sürede kazanacam". Tek bildikleri şey bu. O yüzden nerede alacağını ne zaman satacağını sürekli başkasının söylemesini...
  7. HamsiKraker

Talep edenler bilmeyen kişiler. Tek bildikleri burada kazanç var. Borsada bir korku ortamı olursa bu bilmeyen kişiler ilk satacaklardır kaybetmeyelim diye. Bu kişiler ne kadar fazla satarsa o kadar korku ortamı olup diğerlerini de etkiler. Daha bugün başvurusu olan halka arza adam kaç tavan...
  8. HamsiKraker

Belki de masaldır. Bu ara çok fazla borsa katılımcısı olduğu için sıkça gördüğüm bir hikayedir. Bazen rockefeller adıyla bazen john f. kennedy'nin babası adıyla benzer şekilde paylaşılır. Kriptoda da ünlenirken çok kazandırdı mesela. Ünlü olduktan sonra herkes bildikten sonra da kaybettirmeye...
  9. HamsiKraker

Anlatılana göre, işte bu Rockefeller, “Büyük buhran” olarak isimlendirilen 1929 krizinden hiç etkilenmemiş. Sonrasında sormuşlar: “Nasıl hiç zarar görmediniz?” diye. Anlatmış: “Bir gün ayakkabımı boyatıyordum. Ayakkabı boyacısı bana hangi hisse senedinin iyi olduğunu sordu. Bir süre sohbet...
  10. HamsiKraker

düzelteyim. Vakıf katılım bankası katılmıyor. Türkiye vakıflar bankası katılıyor.
  11. HamsiKraker

Gram altın bozmak istiyorum

https://www.altinkaynak.com/canli-kurlar/altin Buradaki fiyattan bozmuyorsa fiyata bu siteden bakmıyorsa başka kuyumcuya git. Zincir kuyumcular genelde kendi kurlari oluyor be alış-satış arasi makası çok açıyorlar. Normal kuyumcular genelde altinkaynaktan bakarak alıyor satıyor. Bugun 2 yere...
  12. HamsiKraker

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

Orası neresi
  13. HamsiKraker

💲Dolar Alacağım Nasıl Almalıyım💲

Ben bankadan almıştım gram 1000tl olmadan. Kuyumcuya gittim sordum alım satım arası 70tl vardı. Banka uygulamasindan baktım 30tl vardı. Bankadan almıştım. Tabi alirken bir şey ücreti diye para kesiyormus bilmiyordum onu ilk kez almıştım. Şuan bankada fark 130tlye çıkmış. Acaba kuyumcuda fark kac...
  14. HamsiKraker

🔥Erdoğandan Yeni Duyuru! 1 Milyon Kişi Daha Emekli Oluyor!

nerden baksan 1.6 vardır
  15. HamsiKraker

🔥 Euro Rekor Kırdı! 1€ = 20.53 ₺ oldu!

euro rekor kırmadı euro aynı duruyor tl rekor kırdı bence
  16. HamsiKraker

2023 bedelli askerlik ücreti açıklandı!

100.080 değil miydi ?
  17. HamsiKraker

Banka kredi kartı kredi kullanma

Hocam kredi için 18e girmek mi gerekiyor yoksa doldurmak mı? Belki doldurmak gerekiyordur
  18. HamsiKraker

Zincir marketler tüm ürün etiketlerine zam yapmaya başladı !

Zincir marketler haksız yere zam yapıyorsa tarım kredi kooperatif marketleri yapmasın. Biz de ordan alalim zincir marketler geri çekmek zorunda kalsın. Zamanında meyve sebzede de böyle denildi tanzim çadırları kuruldu ama tanzim çadırlarında bile fiyatlar ucuz değildi. Özel şirketler zam yapıyor...
  19. HamsiKraker

Bugün asgari ücret açıklanıyor !

İsterse 10k olsun hiçbir şey değişmez. Her şey anında zamlanacak alım gücü aynı kalacak
Top Bottom