Sen diyorsun ki asgari ücret zammı oldu çalışanların masrafı arttı bu yüzden zam yapıyorlar yazdın bende sana cevap olarak ne yazdım tekrar okuyup anlaman lazım. Kalkmış bana market aç hiç bir şeye zam yapma diyorsun elektrik kira diyorsun Ben bu işin içindeyim finansal planlama uzmanıyım maliyet konusunda bilgim matematikten ibaret değilTamam kardeşim aç bir market zam yapma hiçbir şeye. Elini tutan mı var? Asgari ücret zammı olsun elektrik zammı olsun kira artık olsun asla etiket yenileme. Senden alışveriş yapmazsam namerdim
İşveren değilim bu arada, matematiğim iyidir azıcık da kafamı kullanabiliyorum
İşletim sistemi kurulumu 450₺!?Evet bizde bu fiyatlara zam yapalım artık 1 yıldır aynı fiyat
Saygısızlık etmek gibi bir amacım yoktu yanlış anlamayın. Finansal planlama uzmanı olarak ücret zamları enflasyon beklentisini artırmaz mı? Sattığı malı yerine koyamama riskini düşünmez mi firmalar? Bir ay sonraki muhtemel riskin önlemini hemen almak neden fırsatçılık olsun? Hadi fırsatçılık diyelim, namuslu satıcılar zam yapmadığı için satışları düşüp zarar etmez mi bu firmalar?Sen diyorsun ki asgari ücret zammı oldu çalışanların masrafı arttı bu yüzden zam yapıyorlar yazdın bende sana cevap olarak ne yazdım tekrar okuyup anlaman lazım. Kalkmış bana market aç hiç bir şeye zam yapma diyorsun elektrik kira diyorsun Ben bu işin içindeyim finansal planlama uzmanıyım maliyet konusunda bilgim matematikten ibaret değil
Piyasadan haberiniz yok sanırım böyle konuştuğunuza göre ,İşletim sistemi kurulumu 450₺!?
Baştan kişiye özel işletim sistemi mi oluşturuyorsunuz?
bilader asgari ücrete zam geldi zaman yapar zaten buna kimse bişey demiyor ama şu an asgari ücret zammı uygulanmadi yeni yılda yapilmasi gerek bu zam Aralık ayında değilSize kalsa herkes fırsatçı haa kimse gelir gider hesabı yapmıyor. Adamın işçi maliyeti kişi başı 5 bin artmış. Elbette sattığı şeylere zam yapacak. 2+2=4 kadar net ekonomi bilgisi bu.
Matematiğin iyi olduğunu düşünüyorsun ama yanılıyorsun arkadaş zama laf etmemiş etken zamma laf etmiş şubatta alınacak zamlı maaşlara aralıkta zam eklemek nedir bu maliyetler daha ortaya çıkmadı bunu idrak edemiyorsunuz dahaTamam kardeşim aç bir market zam yapma hiçbir şeye. Elini tutan mı var? Asgari ücret zammı olsun elektrik zammı olsun kira artık olsun asla etiket yenileme. Senden alışveriş yapmazsam namerdim
İşveren değilim bu arada, matematiğim iyidir azıcık da kafamı kullanabiliyorum
merak etme ev sahibim de rahat durmadı 1+1 eve 850 öderken (ev kötü) 1500 yaptı kirayı görürüz daha fazlasınıAsgari ücret zammını fırsat bilen zincir marketler, ilk günden etiketleri değiştirmeye başladı. Birçok ürüne zam yapılırken, sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar vatandaşların ağır tepkisini çekti.
AYNI GÜN ETİKETLERİ DEĞİŞTİRDİLER
Maaş artışını fırsat bilen marketler, aynı gün etiketleri değiştirdi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarda temel gıdadan temizliğe kadar onlarca ürüne zam geldiği görüldü.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
KAYNAK LİNK
Yansın artık dünya bemerak etme ev sahibim de rahat durmadı 1+1 eve 850 öderken (ev kötü) 1500 yaptı kirayı görürüz daha fazlasını
e ne bekliyorsun asgari ücrete zam gelecek de fiyatlar pahalanmayacak mı. çoğu markette işten çıkarmalar bile oldu. suç fiyat yükselten markette değil suç eflasyona çözüm bulmak yerine hiç bir faydası olmayacağı bilindiği halde asgari ücreti arttıran şahıslarda.aklı olan herkes bunun farkındadır.Asgari ücret zammını fırsat bilen zincir marketler, ilk günden etiketleri değiştirmeye başladı. Birçok ürüne zam yapılırken, sosyal medyada yayınlanan fotoğraflar vatandaşların ağır tepkisini çekti.
AYNI GÜN ETİKETLERİ DEĞİŞTİRDİLER
Maaş artışını fırsat bilen marketler, aynı gün etiketleri değiştirdi. Sosyal medyada yayınlanan fotoğraflarda temel gıdadan temizliğe kadar onlarca ürüne zam geldiği görüldü.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
KAYNAK LİNK