Arama sonuçları: *

1. IbanyLone

Geçmiş Olsun Dolar Yükseliyor Yine

Batı Çin modeli ekonominin kendilerine yaptığı zorlamayı fark ettikten sonra, bizimkiler hala Çin modeli peşinde koşmaya çalışması çok komik. Elimizde patlayacak bir ekonomi modeli. İnşallah geri dönüşü çabuk ve kolay olur.
  2. IbanyLone

Merkez Bankası Faizi 100 baz puan indirdi. Dolar/TL:18 !

İyi iyi ülkede orta seviye bırakmamışlardı, imdi fakir bile bırakmayacaklar. Halk aç olacak.
  3. IbanyLone

5000tl'niz olsa ne yapardınız ?

Türk borsasında halka arz kovalardım sanırım. Az da olsa kur korumalıdan daha iyi gelir getirir.
  4. IbanyLone

ABD Enflasyonu rekor kırdı ! 🔥

bu aralar abd ekonomisi çok garip ilerliyordu zaten.
  5. IbanyLone

Dolar Yeni̇den Yükseli̇yor

''Battı balık yan gider'' atasözüne çok yüklendiler, ters döndük gidemiyoz.
  6. IbanyLone

Dolar Yeni̇den Yükseli̇yor

*yine* Ne bekliyordunuz ki. Göstermelik düşüşler sadece, doğru dürüst bir ekonomi planı olmadan olacağı buydu zaten. Bunlar hala iyi günlerimiz.
  7. IbanyLone

• Dolar 86 kuruş düştü !

Steamden satıp oyun satın alacaktım. Elden ring indirime girer diye bekledim o da girmedi :S
  8. IbanyLone

• Dolar 86 kuruş düştü !

Vulcan Field Tested
  9. IbanyLone

• Dolar 86 kuruş düştü !

Olum tam yaz indirimine girdik Cs de keleşimi satacaktım ya :(
  10. IbanyLone

• Dolar 86 kuruş düştü !

Temmuz zammı yaklaşıyor. Artık yavaş yavaş kontrol altına almaya çalışacaklardır.
  11. IbanyLone

🔥 Piyasa kan ağlıyor ! - Dolar 17.20 ₺ , Euro 18.46 ₺ , Altın 1024 ₺ !

Ekonomi ve Ülke yanıyor, Bizim yöneticiler camda saçını tarıyor.
  12. IbanyLone

Merkez Bankası'ndan firmalara sürpriz telefon

Olan gençliğimize oluyor başka hiç bir şey umurumda değil. Eninde sonunda düzelecek, ama o zaman bizim tek düşündüğümüz şey yağ tenekesi falan olacak.
  13. IbanyLone

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

Şu kadar temiz kafada olsaydım yeter valllahi. Neymiş doların hayat pahalılığına direkt etkisi yokmuş. Hahahaha hiç güleceğim yoktu. Zaten dolar satışı yapa yapa daha çok zarara sokuyorlardı merkez bankasını. Bıraksalar da nereye çıkacaksa çıksın artık. Korkmaktan belki ihtiyacım olur diye bir...
Top Bottom