Neler Yeni

Dolar son 6 ayın en yüksek seviyesinde ! 16,40 ₺

SadeceSeyf

80+ Gold
Beyler gençliğimiz elenmiştir.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
FED'in snowball etkisi , umarım burada bitmiştir.
FED bizim için hikaye, bizim için önemli olanlar kendi iç yapımızda verilen kararlar oluyor. Mesela PPK toplantısında eğer faiz arttırımı gelmez veya yeni bir ekonomik plan proje vs çıkmaz ise FED faiz indirimi yapsa bile bizde dolar tırmanmaya devam edebilir. Enflasyonun yüksek olduğu bir ortamda iç meselelerde verilen kararlar kritik öneme sahip oluyor. Artık yüksek kur' dan bıktık, umarım eskisi gibi olmasa da en azından doları 10-12 seviyesinde bir kaç yıl tutabilirsek gelecekte daha düşük kur dengesi için zaman ve ortam oluşur, iyi olur. Tabii ki bunun için önlemler, ekonomik reformlar vs gerekiyor. Zamanla yaşayıp öğreneceğiz, benim gibi bir standart vatandaşın yapabileceği pek bir şey yok. İyi kötü izliyoruz. Umarım iyi yönde şeyler olur.

Reaper87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Leon Scott Kennedy
Hayat pahalılığın direkt dolarla alakası yok.Bozuk düzen ve karaborsacılık ilk sırada dolar 18.50 yken hayat daha ucuzdu.Dolar işin bahanesi yok hammaddeyi dolarla alıyoruz yok stoğu yüksekken aldık.Yalanlarına inanmayın artık...

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayat pahalılığın direkt dolarla alakası yok.Bozuk düzen ve karaborsacılık ilk sırada dolar 18.50 yken hayat daha ucuzdu.Dolar işin bahanesi yok hammaddeyi dolarla alıyoruz yok stoğu yüksekken aldık.Yalanlarına inanmayın artık...
Hammaddeyi dolarla almıyor musun ? Bak akaryakıt fiyatlarına anlarsın etkisi olup olmadığını

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Şu kadar temiz kafada olsaydım yeter valllahi. Neymiş doların hayat pahalılığına direkt etkisi yokmuş. Hahahaha hiç güleceğim yoktu.
Zaten dolar satışı yapa yapa daha çok zarara sokuyorlardı merkez bankasını. Bıraksalar da nereye çıkacaksa çıksın artık. Korkmaktan belki ihtiyacım olur diye bir sürü şey almaya başladım, deli oldum.

SadeceSeyf

80+ Gold
Şu kadar temiz kafada olsaydım yeter valllahi. Neymiş doların hayat pahalılığına direkt etkisi yokmuş. Hahahaha hiç güleceğim yoktu.
Zaten dolar satışı yapa yapa daha çok zarara sokuyorlardı merkez bankasını. Bıraksalar da nereye çıkacaksa çıksın artık. Korkmaktan belki ihtiyacım olur diye bir sürü şey almaya başladım, deli oldum.
Memleketin bu hali o yorumlar yüzünden zaten.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kur korumalı Mevduat gibi yeni bir paketin hazırlığı söylentileri var. Süper Bono olabilir enflasyon a orantılı.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
benim ki 18cm ise 16 neden psikolojik sınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,987
İsim
Burak Karadağ
ARKADAŞLAR ÂN İTİBARI İLE DOLAR = 16,14 :(
ALTIN İSE 20 TL ANSIZIN YÜKSELDİ
KONUYU AÇALI 1 SAAT OLDU

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sabah komşu geldi doalr 15,92 muhabbeti yapıyoduk hesap yaptık kalkmadan önce dolara baktık yaptığımız hesap artık geçersiz. Süper ülke

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bu psikolojik sınır muhabbetini anlayamıyorum. Sınır kime neye göre belirleniyor! Bu dolar daha önce 18 TL'yi gördüyse neden psikolojik sınır 16? Daha 1-2 gün önce TL'nin coin gibi oynak olduğunu ve bir gün içinde hızla çakılabileceğini söylemiştim. Dün 15.75 seviyelerinde olan kur şuan 16.15 seviyelerinde. 18 TL'ye gittiği günleri göz önüne alarak yüzde bazında büyük bir çöküş sayılmaz ama yarınların habercisi. Her zamanki gibi süper güç olan ameriganın kısakandığı Türkiye'mizde bugün bir şeyi alabilirken yarın alacağımızın garantisi yok. Abdullah abi birkaç gün önceki videosunda Rx 6600'ün 5000 TL bandına düşebileceğini söylemişti. 5000 TL'ye düşmesinin bekleyenler yarın öbür gün ''indirim'' 7500 TL'ye Rx 6600 diye başlık açabilirler.

Top Bottom