Arama sonuçları: *

1. J4rvisM

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR! 30 MİLYON İÇİN ⏱️

Anlık 3 harfli marketlerin birinden örnek verelim müdürün keyfine kalmadiginiz sürece haftada 3gun 8.30-17.45, 2 gün 14.00-21.30, 1 günde 8.30-21.30 çalışıyorsunuz. Hiçbir şekilde bir mağazayı ihtiyaci olan eleman sayısını vermedikleri için muhtemelen 5 kişilik işi 3-4 kişi yapmaya...
  2. J4rvisM

🚨 ÇALIŞMA SAATLERİ DEĞİŞİYOR! 30 MİLYON İÇİN ⏱️

Adamlar 45e bile uymuyor 37.5muş XD Denetim yapsalar daha hayırlı olur
  3. J4rvisM

15 Temmuz Parası Satılır Mı?

150 liraya alıcı çıkarsa söyle ben 5 tl ye veririm 80 tane falan var
  4. J4rvisM

Erdoğanın açıklamaları sonrası dolar 8.85 TL yi gördü!

bunların hepsi ameriganın oyunu reisimizi indiremeyecekler ezanı dindiremeyecekler bizi esir alamayacaklar @Rambo_87 bizi kıskanıyor Almanya kudurdu ingiltere ağlıyor uyan ya millet rte giderse ülke gider
  5. J4rvisM

Dolar nasıl bu kadar arttı?

biraz antreman: -vatan haini -dolarlamı maaş alııyon -doları arttırarak istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar -BAŞARAMAYACAKLAR -BİZİ BÖLEMEYECEKLER -al keyif çayı -devletim haklı onların kölesi olmayacağız -ekonomi çok iyi -telefonunu çıkra bakalım -ekmeği dolarlamı alıyon -almanya bizi...
  6. J4rvisM

Resmen Ekonomi nedir bilmiyorlar

boş koltuk albayraktan daha iyi bakanlık yaptı diyeceklerim bu kadar
  7. J4rvisM

Dolar yatırımı yapacam

parayı dolara bas şaaak 3 ay sonra yükselince sat (yatırım tavsiyesi değildir)
  8. J4rvisM

ani düşüş! dolar 7.27

meclise tasarı olarak sunucam mantıklı bence
  9. J4rvisM

ani düşüş! dolar 7.27

dolar 6.50 ye düşünce alacaksın devlet kasasındaki tl ile bol bol dolar noldu dolar arttı oldu sana 10 satacaksın 10 tl aldığın dolarlar şaaaaaaaaaaaaaaak kasadaki parayı katladık noldu dolar bollaştı sen bozdurunca daha fazla tl aldığın içinde tl de değer kazanınca oldumu dolar 6 şaaaaaaaaaak...
  10. J4rvisM

ani düşüş! dolar 7.27

KOYDUKMU
Top Bottom