Sana hakaret etmemiş de bu Türkçe nedir abim ya ? Valla üzüldüm.Tahmin edeyim sen hani bu tip olur ya işte akıllı telefonu varsa halk zengindir sen bu tipsin demi ?
Sana hakaret etmemiş de bu Türkçe nedir abim ya ? Valla üzüldüm.Tahmin edeyim sen hani bu tip olur ya işte akıllı telefonu varsa halk zengindir sen bu tipsin demi ?
işte bu doğruLondon tefecileri de doları tutamayacak gibi duruyor
boş koltuk albayraktan daha iyi bakanlık yaptı diyeceklerim bu kadar
Şey ayrı yazılır.Herşeyi ekonomi bakanı sanan kişinin ekonomi nedir bilmiyorlar diye dalga geçmesi komik.
Biliyorum merak etme TDK ' cı. Bir sunum , eser vb. Oluşturmadığım için kurallara dikkat etmiyorum klavyede elime ne geçerse onu yazıyorum.Şey ayrı yazılır.
Sıkıntı yok bazen takılıyorum böyle şeylere.Biliyorum merak etme TDK ' cı. Bir sunum , eser vb. Oluşturmadığım için kurallara dikkat etmiyorum klavyede elime ne geçerse onu yazıyorum.
Tdk'yı "tedeka" diye okuduğun için eki -cı diye getirmiştim ama o "tedeke" diye okunup ek -ci olarak getirilmeliBiliyorum merak etme TDK ' cı. Bir sunum , eser vb. Oluşturmadığım için kurallara dikkat etmiyorum klavyede elime ne geçerse onu yazıyorum.