Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

🟠 ERDOĞAN, KAMU MAAŞLARI KONUSUNDA İMZA ATTI!

Tasarruflar neden hep bizim üzerimizden yapılıyor Selim. Bunu da yazar mısın. Bıktık valla.
  2. KaraKartall

Paramı faize koymak istiyorum

Kitapsatis arkadas adam ulkede enflasyon var diye faizi mesrulastirip helal ilan etti resmen ahaha. Ulkede sapiklikta cok var ona bakarsan. Yarin bu başka konuda sapikligi da savunur ulkede var diye izleyin gorun. Tobee
  3. KaraKartall

Pardon 1. Sinif terkmis. 3. Siniftan birakan arkadaslardan ozur diliyorum ahahaha
  4. KaraKartall

Kitapsatis arkadas ilkokul 3. Sinif terk. Ciddiye alma fazla. Yoksa biraz sonra araban da elinden gider. Onu da 1995 fiyatina ister hahahaba
  5. KaraKartall

Kendinle celisiyorsun :D Faiz haram diyip dininin bir kuralini burada belirtenlere laf atip bu forum kalitesiz insan kayniyor ben baska yere gitcem diye aglayan senden baskasini goremiyorum ben. Gelmis saygidan bahsediyon 😅 Yallah teknopata. Hatta orada da varim ben. Orayi da kirletme gelme...
  6. KaraKartall

Oncelikle kardesim uslubundan dolayi seni kiniyorum. Ben muslumanim demedim yazimda. Sakalimin oldugunu nerden cikardin. Tespihte cekmiyorum. Sakali da sadece muslumanlar birakmiyor. Vr nerden cikardin bunlari cidden merak ettim :D Bir yerden kuyruk acın mı var senin. Yazdigim cumlelerimde de 1...
  7. KaraKartall

Iyi edersin bay bay :) 1719404944 Adam inandigi dinin hükmünü paylasiyor. Sen de inaniyorsan bak haram bu diye uyariyor. Uyup uymamak post sahibine kalmis. Millet gelmis yok ekonomik sknti. Yok devlet bilmem ne. Yok dunya piyasasi faizle donuyor. Ne alaka kardeşlerim benim. Iyi o zaman herkes...
  8. KaraKartall

Aylık 100K lira iyi para mı?

Az diyenler nerde yaşıyor abi? Kendileri kaç alıyor acaba 😄 100 bin maas verseler kosa kosa gidersiniz
  9. KaraKartall

200 TL dolandırılmak için fazla bi para mı

Sen bana 200 tl at şimdi sana hemen 1000 atiyim hemen. Para fazla geldi bana dağıtıyorum hayrına.
Top Bottom