Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Ban yersek de bundan olsun
  2. Matt Murdock

🚨 ÇİN, TÜRKİYE'Yİ ŞİKAYET ETTİ! (HAKLI)

Bu vergilerden başka ülkeler bile rahatsız ama bir bizim siyasetçiler değil. Anca kapıyı kapatıp devlet sırrı diyerek İsrail'i falan konuşsunlar. Mekanları cehennem olsun hepsinin. Türk kelimesinin sadece ismi kaldı böyle ülkenin ben ta.
  3. Matt Murdock

Öneri Su Satmak vs Kariyer ❔Tartışalım.

Bence sen işte çalış akşamları da su satarsın ne gelirse.
  4. Matt Murdock

🪙💰🏦 Yatırım Tavsiyesi 🏦💰🪙

Altın zengin etmez sadece kazandırır. Para için sadece borsa.
  5. Matt Murdock

📢 Asgari Ücrete % 45 Zam Kararı Ocak 2025'ten İtibaren 24.652 TL Olması bekleniyor 👏

Yav zihinsel problemin mi var senin? Geleceği kurmak ile ülke durumunun kötü olması aynı şey mi? Ne saçma sapan konuşuyorsun. Avrupa'daki insan geleceğini kurmaya çalışmıyor mu sanıyorsun? A ile B'yi ayırmadan gelmiş AKP'li dayılar gibi yorum yapıyorsun burada. Ordu'da büyüdüm ben senin Fındık...
  6. Matt Murdock

📢 Asgari Ücrete % 45 Zam Kararı Ocak 2025'ten İtibaren 24.652 TL Olması bekleniyor 👏

Bilader sen hayatında kaç kez inşaatta çalıştın, bak şöyle saçma yorumlar yapmayın. Hayatında inşaatta çalışmamış adam burada inşaat övüyor. Ben lisedeyken çok gittim, götürsem seni yaz vakti öğle güneşinde bayılıp yatarsın. Bul bana aylık 60.000 TL vasıfsız olarak geleceğim. Ekonomi iyiyken de...
  7. Matt Murdock

Sen ne kadar maaş alıyorsun? 1721303114 Bu arada hiç bir vasıfsız elemana aylık 60k vermezler, bol keseden sallama. Anca çok iyi bir ustaya verirler o parayı.
  8. Matt Murdock

İş : Suriyeli usta ile inşaatta fanta partisi
  9. Matt Murdock

Yaramaz olur mu hocam AKP'li dayılar ABD'yi yıkıp orta doğu kartlarını yeniden dağıtacaklar Asgari maaş 30 bin olmuş gençler iş beğenmiyor kartı açılacak Maaş ve enflasyon algısıyla AKP sevgisi korunacak Daha ne olsun?
  10. Matt Murdock

Maaş art, enflasyon art, maaş art, enflasyon art, maymun almak daha az muz Anlam ve önem için üstadın şarkısını bırakıyorum
  11. Matt Murdock

Asgari maaş 30 bin altı olmamalı şu an
  12. Matt Murdock

🟠 Mehmet Şimşek: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değildir!"

Bakan olmadan önce hepsi ekonomiye laf atıyor ama olduktan sonra hepsi AKP'li oluyor. Yazık günah.
  13. Matt Murdock

Öneri Youtube kanalıma 1 milyon tl yatırım yapmak mantıklı mıdır?

Git onu faize at daha mantıklı
  14. Matt Murdock

🔥 Abdullah'ın ödediği vergi dudak uçuklattı!

Olum neyi normal la aşırı fazla bu vergi
  15. Matt Murdock

🟢 Türkiye ekonomisi 3. çeyrekte yüzde 5.9 büyüdü!

Yine de Türkoya yemek yok çalışın
  16. Matt Murdock

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

Ki.m.sey soyle. m. e er. doğ an abd.yi fet.he'ed.ecek
  17. Matt Murdock

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

Erdoğan'ın 2405 yılı hedeflerini gösteriyor.
  18. Matt Murdock

🚨 Memurların 2024 ve 2025 yeni maaş zamları açıklandı!

2025 hangi kafayla şimdiden belirleniyor. Dolar 100 olsa sadece 6+5 mi vereceklermiş.
  19. Matt Murdock

CS:GO Sticker nasıl nakite çevrilir?

Kaç tanede çıktı bunlar ? Çin pazarında satılıyor ama paraya dönüştüremezsin. Bynogame gibi yerlerde satmak da zor olur bunları. En iyisi hepsini Steam üzerinden satıp onunla bir skin alıp satmaya çalış daha kolay olur. Şu an fiyatlar epey yüksek sonra düşecektir.
Top Bottom