Neler Yeni

Öneri Youtube kanalıma 1 milyon tl yatırım yapmak mantıklı mıdır?

berjzxn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Berkay
Merhaba youtube kanalı açıcam ve elimde 1milyon tl gibi bir sermaye var bu sermaye ile youtube kanalı açıp yatırım yapmak istiyorum bu işi profyosyenel yapmak istiyorum yani editörüm olcak youtube kapağı için bir adam tuticam en üst segment pc donanımlarıyla yapacağım ve kanalım genel olarak teknoloji ve donanım inceleme kanalı olcak sizce bu yatırım yapılır mı mantıklı mıdır? bu mesleği yapmak istiyorum ve hayatımı bundan geçindirmek istiyorum.

Emardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Emircan Doğankaya
Merhaba youtube kanalı açıcam ve elimde 1milyon TL gibi bir sermaye var bu sermaye ile youtube kanalı açıp yatırım yapmak istiyorum bu işi profyosyenel yapmak istiyorum yani editörüm olcak youtube kapağı için bir adam tuticam en üst segment pc donanımlarıyla yapacağım ve kanalım genel olarak teknoloji ve donanım inceleme kanalı olcak sizce bu yatırım yapılır mı mantıklı mıdır? bu mesleği yapmak istiyorum ve hayatımı bundan geçindirmek istiyorum.
Vallaha tuttura bilmek önemli ve cana yakınlık abim bir taraftanda şans.

kdrk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kadir
Steam
kdRookie
Merhaba youtube kanalı açıcam ve elimde 1milyon TL gibi bir sermaye var bu sermaye ile youtube kanalı açıp yatırım yapmak istiyorum bu işi profyosyenel yapmak istiyorum yani editörüm olcak youtube kapağı için bir adam tuticam en üst segment pc donanımlarıyla yapacağım ve kanalım genel olarak teknoloji ve donanım inceleme kanalı olcak sizce bu yatırım yapılır mı mantıklı mıdır? bu mesleği yapmak istiyorum ve hayatımı bundan geçindirmek istiyorum.
Bence ilk başta yatırım yapmadan belirli bir kitleye ulaşmak daha mantıklı. Baktın iyi gidiyorsun yavaştan reklam, editör vs. ayarlayabilirsin.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bence once vıdeo paylas baktın tutuyor ızlenıyor ona gore yavastan yatırımını yaparsın drek yatırım yapıpta para kazanma olasılıgı cok dusuk cunku vıdeoların ızlenmesı lazım

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Attila Alpaslan
O kadar yatırım yapılmaz bence, şans işi sonuçta. Bir deneyin ufak ufak, videolar tutarsa yatırın.

Adem0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Abdulkerim Alıntaş
hiç mantıklı değil kankam sakın yapma
o kadar pazarda pozisyon varken

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ertuğrul Bolat
youtube da büyümek istiyorsan mr.beats videolarını izle.adam birinci sırada.

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Beguile
Bence Youtube'da izlenmek için kalite değil sürdürebilirik ve içerik önemli. İstersen her videon 8K kalitesinde olsun içeriğin kötü ve belli bir kitlen yoksa hepsi boşa. Arkadaşların dediği gibi masraf yapmadan dene 1-2 sene içerisinde olacak gibiyse yatırım yaparsın.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
mantıklı değil, şansa kurulan bir iş. onun yerine farklı yatırım araçlarını değerlendirebilirsiniz.

vinsanity1525

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
vinsanity1525
ufak miktar ile başla 100k gibi bi ekipmanlarla zaten videolar çek büyürsen büyürsün büyüdüğünde fazlasıyla kazanmış olursun ama donanım ekipman inceleme videolarıyla tutunacağını sanmıyorum piyasada çok büyükler var yeni birini tutmazlar bence

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,969
İsim
Oğuz
Git onu faize at daha mantıklı

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Fikir güzel de böyle kanallar çok var. Bu sermaye ile kaç bin aboneyi hedefliyorsun örneğin? Aradığım konu hakkında bilgi veren bu tür kanallara rastlayıp konseptini beğenirsem takip ettiğim oluyor. Aşağıda linkini bıraktığım kanal bunlardan birisi.

Yukarıda arkadaşımız faize at diye tavsiye vermiş. Ben de olsam öyle yapardım. Enpara'da 1 Milyon TL'yi günlük faize koyduğunda şu an aylık 28.500 TL getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,291
Üyeler
168,275
Son üye
WiseSigorta
Top Bottom