Arama sonuçları: *

1. MattJohn

🟠 BİM, BANKA KURUYOR!

Güzel bence, rekabet olması açısından pozitif görüyorum.
  2. MattJohn

💥ABDULLAH HACIGÜL: "GEÇMİŞ OLSUN KARBON VERGİSİ GELİYOR"💥

Mükemmel haber, oksijen, hidrojen ve azot vergisini de dört gözle bekliyorum. Dünya lideriyiz, sıramızı korumamız lazım.
  3. MattJohn

🔴 MERKEZ BANKASI FAİZ ARTTTIRDI! FELAKET! 🔥

Here we go again, hocam şimdi hemen yansayacak mı bu vade farklı taksit seçeneklerine?
  4. MattJohn

🔥 $: 31.85 ₺ - €: 34.81 ₺ - ₿: 66.644 $ - Gram: 2.207 ₺ 🔥

Seçimden sonra ne olcak onu merak ediyorum ben, umarım bu fragman değildir.
  5. MattJohn

Yardım KuCoin Güvenilir midir?

Uzun süredir kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Binance'te olmayan coinler burada oluyor çoğunlukla, burada da yoksa Gate'e bakılır, orada da yoksa almam :)
  6. MattJohn

🚨 BİTCOİN 63.000 DOLARI GEÇTİ! 🔥

Sakin olun gençler, yeni başlıyoruz :) Amin, düşse de biraz daha toplasak dipten be
  7. MattJohn

Amazon deposunda çalışmak?

5.5 ay diyor ama dikkat et
  8. MattJohn

🟢MÜJDE! TÜRK-İŞ KANUNU: ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞÜYOR!⏱️

Güzel bir gelişme, hadi bakalım. İlla uygulayanlar da olur.
  9. MattJohn

Öğrenciye Yatırım Tavsiyesi

Aynen hocam, dolar işini bıraktım, artık altın ve kripto yatırımı yapıcam. Altın ve kripto dolar bazında da kazandırıyor. Kriptoda da kötü tecrübelerim oldu baya zamanında, o yüzden Binance TR'den sadece BTC, ETH ve BNB almayı düşünüyorum.
  10. MattJohn

Midas'a yatırmak haram mıdır

Hocam mantıken yorumluyorum. Şimdi sen o şirkete yatırım yaparsan ve o şirket islama ters hareketler yaparsa haram olabilir yani, ama sen bu işin uzmanı olan birine sor yine.
  11. MattJohn

Midas'a yatırmak haram mıdır

Hisselere sektörüne göre değişebilir de dolara yatırım yapmak neden haram olsun onu anlamadım.
  12. MattJohn

Yardım Dolar Satarken Dalgalanma Oluyor Mu?

Hocam banka benimki Ziraat. 1675022107 Biz bankadan dolar alırken öyle oluyor zaten biliyorum da biz satarken de aynı şey geçerli mi acaba diye merak ettim işte. 1675022182 Savaş çıksa olayını anlamadım hocam, yastık altında mı saklayalım yani :D Mesai saatleri dışında yaptım artık acildi...
  13. MattJohn

Hocam onu biliyorum da işlemin mesai saatleri içinde olması ya da olmaması fark ediyor mu? Biz bankadan alırken fark ediyor.
  14. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Biz dolar satın alırken mesai saatleri içinde alınca daha küçük bir makas aralığı ile satın alabiliyoruz. Satarken peki durum nasıl? Örneğin mesai saatleri içinde banka bizden mesai saatleri dışına göre daha yüksek bir kurdan mı alıyor doları? Yoksa biz...
  15. MattJohn

Güncel
  16. MattJohn

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Arkadaşlar öğrenciyim, her ay cüzi bir miktarla yatırım yapıyorum. Uzun vadede kazanmak istiyorum, kısa vade hedefim yok. En az 5 yıl beklerim sıkıntı değil benim için. Bu yatırımı şu an %50 Altın, %25 Dolar, %25 Euro şeklinde yapıyorum. Mantıklı mı...
  17. MattJohn

Hisse alıp satma olayı ne

Prof. Dr. Özgür Demirtaş ve bilgisine güvendiğim diğer insanlar.
  18. MattJohn

Hisse alıp satma olayı ne

Risk almak istiyorsan kripto piyasasına da girebilirsin, şu an baya düşük fiyatlar. Borsada kazançlar düşük bence, hisse alsam da Amerikan borsasından alırdım ben Apple, Tesla gibi, YTD. Bu arada temel analiz >> teknik analiz, her zaman.
Top Bottom