Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

5000tl'niz olsa ne yapardınız ?

5.000TL'nin 1.000TL'si ile yatırım (gidip çeyrek altın alamam belki ama düşüş zamanında dolar/euro alabilirim) yapar, 2.000TL'si ile ödenmemiş borçlarımın bir kısmını (bu durumda seçeceğim borçlar daha az miktardaki borçlar olur) öder ya da acil ihtiyaç olan şeyleri falan alır, kalan 1.000TL'yi...
  2. MeynnZenith

5000tl'niz olsa ne yapardınız ?

Belli bir kısmıyla doğru zamanda yatırım yapar, kalan diğer kısmın belli miktarıyla acil ihtiyaçların bir bölümünü (borç, kıyafet, yiyecek, fatura vb.) halleder ve elimde kalan diğer tüm miktarı da bankaya yatırırdım.
  3. MeynnZenith

Yardım 20 Haziran Kontak Kapat

Bizde bu birlik sağlanmaz, imkanı yok. Sağlansa bile 30TL civarlarından bir anda ideal fiyatlara düşmesi imkansız. Bunu yapmaya çalışanları da içeri alırlar zaten :).
  4. MeynnZenith

Hayırlı Olsun ! Akaryakıta şimdi 3. Zam geldi ! Benzin 18,85 TL - Dizel 19,86 TL

"(!)" işaretinin anlamını bir araştır derim. 1646408428 Aynı şekilde sen de "(!)" işaretinin anlamını araştır.
  5. MeynnZenith

Hayırlı Olsun ! Akaryakıta şimdi 3. Zam geldi ! Benzin 18,85 TL - Dizel 19,86 TL

Araba kullanmayın arkadaşlar o zaman, bu kadar kolay yani (!)
  6. MeynnZenith

Yardım Arkadaş borcumu vermiyor

16TL için mi? Tamam para paradır ama şiddete başvurursa haklı durumdan haksız duruma düşer. Ayrıca hiç doğru bir çözüm yolu değil.
  7. MeynnZenith

Ekonomik açıdan sıkıntısı yoksa ilk dediklerimi yap. Şiddet veya başka açıdan tehdit vb. etme sadece ciddiyetini belirt.
  8. MeynnZenith

Ciddi bir şekilde paranı istediğini, vermediği taktirde de gerekli kurumlara gideceğini söyle. Belki korkup verir. Eğer çocuğun ekonomik durumu kötüyse de fazla zorlama, üstüne gitme.
  9. MeynnZenith

Dolar kuru sabitlendi mi?

Dostum sen de ironi yapmışsındır ve beni anlamışsındır diye umuyorum. Benim kullandığım "(!)" işareti ironi anlamına geliyor çünkü.
  10. MeynnZenith

D-dostum doları 18'den 10'a düşürdüler daha ne yapsınlar (!)
  11. MeynnZenith

"Uzun Adam faizin düşeceğini söylediyse kur hiçbir zaman sabit değildir, evlat..." -Bir Ekonomist
  12. MeynnZenith

Öneri Freelance iş olarak neler yapılabilir?

Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim, özür diliyorum şimdiden. Konuyu EKSİKSİZ okuyarak cevap verirseniz memnun olurum. Evde, okul dönüşü bir freelance iş yapmak istesem nereden, nasıl ve hangi işi yapabilirim? Verdiğim emeğe karşılık iyi bir para alabileceğim bir iş olursa sevinirim...
  13. MeynnZenith

Dolar 9.31 olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda.

Lan olm arkadan çaktırmadan Rusya falan saldırıyor olmasın?
  14. MeynnZenith

2021 vs 2001 demiştim...

Dayılar 30-40 sene öncesi ile, tamamen farklı şartları karşılaştırıyor. Biz 20 sene önce ile, zamanımıza daha yakın şartları kıyaslıyoruz. O zamanın şartları başka, 1900'lerin zamanı bambaşka.
  15. MeynnZenith

2021 vs 2001 demiştim...

Evet polis bey, bu konu.
  16. MeynnZenith

Dolar Euro'yu geçer mi

Aynı seviyelere gelir, geçerse de 5kr falan geçer.
  17. MeynnZenith

DOLAR 11 TL Yİ GEÇTİ

Abi qadın doğru söylüyoğ hağ
  18. MeynnZenith

DOLAR 11 TL Yİ GEÇTİ

Her ağzı olan bunu dediği için artık "ekonomist" demenin bir anlamı kalmadı. :ROFLMAO:
  19. MeynnZenith

Dolar 11TL'ye Ulaştı!

Gözümüz aydın.
  20. MeynnZenith

DOLAR 11 TL Yİ GEÇTİ

A-ama hani biz SÜPER GÜÇTÜK???? K-kandırıldık mı yoksa???? :cry: o.O2:eek:
Top Bottom