İşte o eskidendi artık zarara uğrarsa dava açabiliyorzarara uğradığında zaten kimse sorumluluk almaz ki kanka istemekle alakası bile yok direk kendisinin suçu oluyo başkasına güvenerek risk almış olur zaten
Fikir olarak değil neye yatırım yapmalıyım dediğiniz için söyledim hocam.şimdilik bir şeye ihtiyacım yok ama para her gün değer kaybediyor canımı sıkan kısım o yoksa dursun kenarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece fikir alıyorum kankam
onlarda 20000 tl altı giriş yapamıyordu parayı yatıramazsın ve genel olarak dolar ile kur korumaya geçebiliyoruz bildiğim kadarıylaKur korumali hesap açar parayı bekletirdim
bankadan bankaya göre değişiyor broonlarda 20000 TL altı giriş yapamıyordu parayı yatıramazsın ve genel olarak dolar ile kur korumaya geçebiliyoruz bildiğim kadarıyla
protein tozu sup stoklarım bide spor salonu üyeliğimi uzatırımBaşlıkta sorduğum gibi nasıl değerlendirirdiniz, neye yatırım yapardınız ?
lan böle bişi mi varmıs yeni ögrendimİşte o eskidendi artık zarara uğrarsa dava açabiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fikir olarak değil neye yatırım yapmalıyım dediğiniz için söyledim hocam.
eve aylık mutfak alışverişimi yaparımBaşlıkta sorduğum gibi nasıl değerlendirirdiniz, neye yatırım yapardınız ?