- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
dünyaya 1 defa geliyoz hocam, inan para zerre umrumda değilolabilir hocam bende asusu çok severim tuf veya prime modellerine bakın en azından cebinize yazık olmaz.
dünyaya 1 defa geliyoz hocam, inan para zerre umrumda değilolabilir hocam bende asusu çok severim tuf veya prime modellerine bakın en azından cebinize yazık olmaz.
para sorun değilse yapıştırın gitsindünyaya 1 defa geliyoz hocam, inan para zerre umrumda değil![]()
O halde asus rog astral 5090 için parayı ayarlayıp çekeyim bu canavarı. 6000 serisine sanırım daha 1.5 sene var.Valla genellikle 2 generasyon sonra değiştirmek daha mantıklı. 90 serisi zaten 2 generasyon geçse bile hala en güçlü gpulardan oluyor. Bu yüzden bazı insanlar ekran kartını her sene veya iki senede bir değiştirene kadar 5090 al diyor. Böylece en az 5 yıl gidiyor.
+1 Ben de MSI cıyım gerçi yarı yolda mantığım ele geçirdi benidünyaya 1 defa geliyoz hocam, inan para zerre umrumda değil![]()
Ha siz 5080 süperi mi diyorsunuz ? Ben 5090 astralı kastetmiştimpara sorun değilse yapıştırın gitsinçıktığı an alın yoksa dediğiniz gibi 100k lara fırlayabilir çıktığında muhtemelen 80k civarını görür.
5090 yada 5080 Süper bekle 6000 serisi 2027 2028 i bulabilir belki çıkması tabii bu tahmin belli olmaz seneye de çıkabilir belki bilen varsa bende bilgileneyim 6000 serisi ne zaman çıkar ?
Sallıyorum 2028 ilk çeyrek5090 yada 5080 Süper bekle 6000 serisi 2027 2028 i bulabilir belki çıkması tabii bu tahmin belli olmaz seneye de çıkabilir belki bilen varsa bende bilgileneyim 6000 serisi ne zaman çıkar ?
Süper serisini bekleyecem zaten fakat fiyat olarak çok iyi bir fiyattan çıkacağını sanmıyorum. Hele bir de asus rog firmasının 5080 süperi'ni beklediğim için haliyle 100k civarına yaklaşır fiyat. O parayı verene kadar da 5090 astral alırım daha iyi gibi.Ben olsam SUPER serisini beklerim ekim kasımda geliyor
olay 5090 sa işler değişir zaten öküz gibi pahalı kart alıyon zahmet olmayacaksa en iyisini alHa siz 5080 süperi mi diyorsunuz ? Ben 5090 astralı kastetmiştim![]()
Bende çünkü 5080 Süper yada 9080 XT mi alsam diye düşünüyorum hani arada az zaman varsa almayayım diye düşündümgenelde 2 senede bir çıkar2027 diye tahminen.
2026 sonunda gelir tepe seriler, alt seriler yavaş yavaş geliyor bazıları 2027 ortalarına sarkabilir 60 serileri özellikle.genelde 2 senede bir çıkar2027 diye tahminen.