Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Birikimi mi Banka faizine atmak mantıklı mıdır ?

Onun yerine fiziki altın almak çok daha kârlı şu dönemde. Faiz hiçbir zaman mantıklı olmadı, bundan sonra da olacağını düşünmüyorum.
  2. SemihÖzdoğdu

Borçlanarak para biriktirmek

Çok mantıksız. Şu faiz oranlarında bu dediğini yapmanın neredeyse mümkünatı yok hocam. Vade sonu bitiminde faizden gelen ve senin kredi borcunu bitirdiğin ana paranın değeri yok olucak, bankanın sana ilk başta yüksek mevla kredi vermesi gerekicek vs vs.
  3. SemihÖzdoğdu

Bir yilda 20binTL yi,50binTL ye yukseltmek mumkun mu?

Kendim için söyleyeyim 5500 Tl ile borsaya geçen sene eylül ayında girdim. Şu anda 13100 Tl toplam varlığım var. Öğrenciyim bu arada. Ve benim için o kadar iyi oldu ki, paramı istediğim gibi harcamama rağmen nerdeyse birikimimi %140 arttırmışım. Eğer doğru yatırımı yaparsanız ve sabırlı...
  4. SemihÖzdoğdu

Altın alacağım en mantıklı yer neresi olur?

Kuyumcular harem altın uygulamasında ki fiyata göre alış satış yapıyor genelde. Benim oturduğum bölgede çeyrek altında vs en fazla 10 15 tl oynuyor. Saklama sorunun yoksa fiziksel almak çok daha iyi olur. Kuyumcudan almanı öneririm.
  5. SemihÖzdoğdu

🟢EMEKLİYE EK ZAM ORANI BELLİ OLDU! ₺

10 Bin lira maaş ayın 10. günü biter, bitiyor da. Yazık.
  6. SemihÖzdoğdu

Fed faizi 25 baz puanı arttırmış

Fed'in faiz artırmı yapması durumunda piyasadaki doların azalacak olmasından dolayı dolar diğer para birimleri karşısında değer kazanmaya başlayacak.İnternette yazan bilgi.Yarın toplantı var sanırsam o zaman her şey belli olur.
  7. SemihÖzdoğdu

Gcm Viop'tan arıyorlar ?

bakalım engelledim numaraları bir şey çıkmaz umarım.Teşekkür ederim yardımınız için :)
  8. SemihÖzdoğdu

Gcm Viop'tan arıyorlar ?

hocam söyledim kullanmayı düşünmüyorum diye yinede siz bizi arayın diyorlar.Min 500 tl yatırılıyormuş bendede 100 tl falan var dedim yatırım yağmayacağım dedim.Israrla biz sizi 1 2 hafta sonra tekrar arayalım diyorlar :D 2 numaradan arandım bu arada,başka numara ile ararlar sanırım
  9. SemihÖzdoğdu

Gcm Viop'tan arıyorlar ?

arkadaşlar paraticdiye bir uygulama var bilenleriniz vardır,3 4 gün önce denemek için kayıt oldum 2 tane demo hesap açmışım arayıp duruyorlar uluslararasi yatırımdan (öyle birşeydi tam hatırlamıyorum) bir sıkıntı çıkarmı? hesap oluşturması bedava idi 100k sanal parayla deneme yapıyordun. Bu...
  10. SemihÖzdoğdu

Nasıl para kazanabilirim

ben minumum 300 400 tl yatıyor diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın:) 1611523216 hangi siteden alıyorsunuz hocam veya uygulamadan ? komisyon ne kadar alıyor birde?
Top Bottom