Arama sonuçları: *

1. Sheader

Borsaya başlamak istiyorum

Midas düşünüyordum niçin binomo kullanayım
  2. Sheader

Borsaya başlamak istiyorum

Üniversite öğrencisiyim Ufak meblalar ile başlamak istiyorum ne yapmam lazım rehber olucak bir video vs varmı ?
  3. Sheader

3000 tl para ile ne yapılır

monitör ihtiyacım var ama bu parayla alamıyorum
  4. Sheader

3000 tl para ile ne yapılır

Kenarda 3000 kadar param var bununla ne yapayım boşa dursun istemiyorum altın döviz mi almalıyım yada borsaya mı atmalıyım veya biseyler al sat da yapmaya hevesimvar ekmek gibi giden vozol tarzı üniversite okuyorum ne yapmalıyım
  5. Sheader

Hissemi şimdi satsam cumaya kadar parası hesabıma gelir mi ?

Ya hisseleri söyleyeyim elimde olan cates elektrik almak istediğim Avrupa gyo Alabilir miyim
  6. Sheader

Yani şimdi hisseyi satsam cumaya elimde olur diyorsunuz cuma da yeni hisse alırım
  7. Sheader

Ziraat hesabım üzerinde bi hissem var bunu şimdi satsam cumaya kadar parası ile yeni hisse alabilecek duruma gelir mi ?
  8. Sheader

Ebebek halka arz alacağım ama bir yerde takıldım

YapıKrediMobil uygulaması üzerinden almaya çalışıyorum almak istediğim lot sayısını girdikten sonra böyle bir her çıkıyor resimdeki portföy sekmesine girince goruntulecek kayıt bulunamamaktadır diyor ne yapmam lazım herhangibir yerde de devam falan yazmıyor
  9. Sheader

Dolar/Euro/altın hangisini alayım

O halde dolar basiyom ben
  10. Sheader

Birisi seçim yaklasitgi için dolar Euro düşecek dedi sizce ne kadar mantıklı benim düşüncem de döviz tarafında
  11. Sheader

bir işte çalışıyorum hergun kazancım değişiyor yani hergun para kazanıyorum Elimde 1000tl kadar para var bunu TL cinsinden tutmak istemiyorum bana Euro daha mantıklı geliyor sizce hangisini almam daha mantıklı olur
Top Bottom