Neler Yeni

Dolar/Euro/altın hangisini alayım

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
bir işte çalışıyorum hergun kazancım değişiyor yani hergun para kazanıyorum Elimde 1000tl kadar para var bunu TL cinsinden tutmak istemiyorum bana Euro daha mantıklı geliyor sizce hangisini almam daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
ytd abd bu sene 3 4 kere daha faiz arttıracak yeşil iyidir hatta bana sorarsanız binancedan usdt alın %10 apr ile verin küçükte olsa kazanç yada bnb alın %55 apr
Mesaj otomatik birleştirildi:

7000 tlniz olursa da rtx 3060 ti 2.eller o fiyata var mining çok kazanadırmıyor ama şu sıralar günlük 12,5 tl veriyor artık kartların değerini düşeceğini sanmam dip fiyatını gördüler eğer mining kazandırmayan duruma gelirse satarsınız geri kazancınız yanına kar kalır ytd

bu yöntemlerin hepsi tarafımca önceden yapıldı yada şu an yapılıyor hocam öylesine önermiyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ytd abd bu sene 3 4 kere daha faiz arttıracak yeşil iyidir hatta bana sorarsanız binancedan usdt alın %10 apr ile verin küçükte olsa kazanç yada bnb alın %55 apr

7000 tlniz olursa da rtx 3060 ti 2.eller o fiyata var mining çok kazanadırmıyor ama şu sıralar günlük 12,5 TL veriyor artık kartların değerini düşeceğini sanmam dip fiyatını gördüler eğer mining kazandırmayan duruma gelirse satarsınız geri kazancınız yanına kar kalır ytd

bu yöntemlerin hepsi tarafımca önceden yapıldı yada şu an yapılıyor hocam öylesine önermiyorum
Dolara nasıl %10 faiz aldınız binancede?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
SANANE
bir işte çalışıyorum hergun kazancım değişiyor yani hergun para kazanıyorum Elimde 1000tl kadar para var bunu TL cinsinden tutmak istemiyorum bana Euro daha mantıklı geliyor sizce hangisini almam daha mantıklı olur
Bilgim yok ama bişey farkettim, bize ne zaman almayın deseler 1 hafta sonra artıyor. Şuanda en çok değerlenenler gümüş bakabilirsin. Sayesinde 300K kaar etti babam.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
Dolar veya Altın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
Dolara nasıl %10 faiz aldınız binancede?
tr.PNG

1657737729150.png

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

7000 tlniz olursa da rtx 3060 ti 2.eller o fiyata var mining çok kazanadırmıyor ama şu sıralar günlük 12,5 TL veriyor artık kartların değerini düşeceğini sanmam dip fiyatını gördüler eğer mining kazandırmayan duruma gelirse satarsınız geri kazancınız yanına kar kalır ytd

Birisi seçim yaklasitgi için dolar Euro düşecek dedi sizce ne kadar mantıklı benim düşüncem de döviz tarafında

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hasan
Ons hiç kaybettirmiyor uzun vadede her zaman altın derim. Kısa vadeli yatırım yapacaksan dolar da olabilir çünkü enflasyondan dolayı Fed faizi artırıyor dolar değer kazanıyor.

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ons hiç kaybettirmiyor uzun vadede her zaman altın derim. Kısa vadeli yatırım yapacaksan dolar da olabilir çünkü enflasyondan dolayı Fed faizi artırıyor dolar değer kazanıyor.
O halde dolar basiyom ben

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
YTD uzun vadede altın bence. Annem hep altın aldı ve baya kardayız borçlarımızı falan kapattık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,333
Üyeler
166,738
Son üye
kadircanss
Top Bottom