Arama sonuçları: *

1. Skynel

DOLAR 24.05 EURO 25.43 🔥🔥WHATS GOİNG ON🔥🔥

O kadar inancımız yok ki hemen kontrol etmişiz şu yaşanan olay durum bile ne kadar kötü halde olduğumuzu gösteriyor yemin ederim çok üzücü
  2. Skynel

1 dolar 10.00 lira :(

Ulan ya NSNSNDNSNDNANDNNS ÇOK İYİ
  3. Skynel

Altın ve Dolara Neler Oluyor?

Umarım dediğiniz gibidir.
  4. Skynel

Altın ve Dolara Neler Oluyor?

Bilmiyorum ama 1 anda 1TL artması hayra alamet değil bence.
  5. Skynel

Merkez Bankası %19 Faiz Kararı Nedir?

Hocam bunu anlamayan kuzenlerim var bu faizin %19 olduğu ve tam olarak ne yaptığını anlatma sanşın var mı atayım kopyalayıp Ben yanlış anlamadıysam yurtdışında 100 dolarlık TL ile gelen adam burada 120 dolara bozdurabiliyor yanlış mı anladım.
  6. Skynel

Merkez Bankası %19 Faiz Kararı Nedir?

Cidden böyle bir şey varsa bilerek ülke batırma bu başka bir şey değil. Hala savunanlar var düşündükçe çıldıracağım.
  7. Skynel

Türkiye Ekonomisi Son 6 Sene

Gerçekten büyüdüğümüze canı gönülden inanan insanlar var şaka gibi 🤭
  8. Skynel

Dolar Hızla Yükseliyor

Hocam benim lafımda bundan kaynaklı zaten Sen gelip dersin ki sen yanlış biliyorsun onun doğrusu şu şekilde Söylediğin kişi de derse eğer hayır senin söylediğin yanlış, o zaman laf edersin Ama zaten adam diyor ki ben yanlış biliyormuşum o zaman kusura bakmayın öğrenmiş oldum ama sen ona...
  9. Skynel

Dolar Hızla Yükseliyor

Bir şey demedim hocam sadece söyleyiş biçiminiz kaba geldi Örnek verecek olursam "ortaya bok atıp kaçmak kolaydır" kaba bir cümle sadece bunu belirtmek istemiştim
  10. Skynel

Dolar Hızla Yükseliyor

Hala agresif yaklaşıyorsunuz gerek yok bu şekilde tavır göstermeye adam tarihe karşı bilgisi ve ilgisi olmadığını söylemiş.
  11. Skynel

Dolar Hızla Yükseliyor

İyiki de eşyaları erkenden almışım.
  12. Skynel

Dolar Sizce Daha da Artar mı ?

Artar mı bilmiyorum ama düşeceğini düşünmüyorum o yüzden dün ne olur ne olmaz diye işlemci ve diğer kalan parçaları aldım
  13. Skynel

Simite bile zam geldi aç kaldık aç

Herkesin düşünme yetisi bulunuyor ama kimse doğru düzgün kullanamıyor İstanbul seçimlerinde yaşlı bir kadına soruyorlar Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu diye yaşlı kadın diyor ki A partisi olan hangisiyse o. Adamda diyor ki hangisi yani kadın cevap veriyor Ekrem imamoğlu adamda diyor ki ama...
  14. Skynel

Kurlar yavaş yavaş iyileşiyor! #türklirası

Biden: Hopp kardeşim nereye.
  15. Skynel

Kredi Kartım yok kyk bursumla bilgisayar alamıyorum nasıl alabilirim ?

Elden taksitle evkurdan alacağın 9k'lik PC 5klık olacak Max ve içinde kötü psu ve kasa bulundurma ihtimali de var hiç alma daha iyi
  16. Skynel

Öneri BTC Aldım Günde 300tl kar

Konu olarak kullanıcı incelemeleri ve rehberlerini seçmen gerekiyor sonra başlığın sol tarafında ek kısmına basıp seçiyorsun
  17. Skynel

Valla çok güzel olur
  18. Skynel

Nasıl yapılıyor dostum bilgilendirme şansın var mı ben bilmiyorum en azından rehber bile hazırlayabilirsiniz hoşuma gider okurum valla😁
Top Bottom