Arama sonuçları: *

1. TheCommander

Bedelli askerlik hakkında

Doğrudur, yine de denemekte fayda var. Şimdiden hayırlı olsun.
  2. TheCommander

Anladığım kadarıyla sağlık ocağından randevu usulü bakıyorsunuz. Randevu dolu olabilir, yaşadığınız yeri bilmiyorum ancak örneğin yarın aile sağlık merkezinize gidip orada tc numaranızı girerek sıra alırsanız, yine muayene olabilirsiniz. Ben randevu alıp gitmedim yani muayeneye. Hatta sağlık...
  3. TheCommander

Muayene genelde 2-3 gün içerisinde sisteme düşmüş oluyor. Siz zaten başvuru aşamasına başladığınız için bu senenin fiyatından ödersiniz.
  4. TheCommander

Sorun olmaz, öyle kolunuzdan tutup askere götürmezler yani. Çevirme, otelde kalma vb. durumlarda bakılırsa uğraşırsınız sadece. Uğraşmaktan kastım bahsettiğim ceza kesilir, yakalanmadan siz kendiniz askere giderseniz daha az, benim dediğim şekillerde yakalanırsanız daha fazla ceza ödersiniz o...
  5. TheCommander

Muayene dediğiniz şey zaten zaman alan bir şey değil. Siz başvuru, muayene dahil her şeyi 2025 içerisinde yapmalısınız ki 2026'da gidesiniz.
  6. TheCommander

Sizden de sağ olun. Siz askerliği 2026'ya ertelemek istiyorsunuz. Evet dediğinizi yapabilirsiniz. Teciliniz bu aralık sonunda son olarak görünüyorsa yeni yıldan itibaren bakaya durumuna düşeceksiniz. Bu asker kaçağı olduğunuz anlamına gelir bir nevi ancak gözünüz korkmasın. Askere gitmediğiniz...
  7. TheCommander

Selamlar, ben de bu sene askerliği bedelli olarak yaptım. Arkadaşların dediği gibi bu yıl bitmeden başvuru yaparsan 2025'te gidersin. Başvurunu seneye bırakırsan yılbaşında gelecek zama göre para öder, 2026'da gidersin.
  8. TheCommander

20.000 TL için en mantıklı yatırım hangisi ?

Altın al kenarda dursun.
Top Bottom